İsmail Saymaz'dan Celal Kılıçdaroğlu'nun Vefatı İle İlgili Dikkat Çeken Paylaşım!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatı ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

 

Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekten iyi kalpli bir insan ve çok merhametli bir ağabeymiş!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Celal Kılıçdaroğlu'nun vefatı ile ilgili "Kemal Kılıçdaroğlu, gerçekten iyi kalpli bir insan ve çok merhametli bir ağabeymiş. Kardeşi Celal Kılıçdaroğlu yaşarken kendisine çok sıkıntı çıkarmasına rağmen hastalığında ve vefatında kardeşinin yanında oldu. Kemal Beye ve ailesine sabır diliyorum." ifadelerini kullanan Saymaz sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ismail saymaz dan celal kilicdaroglu nun vefati ile ilgili dikkat ceken paylasim