İsmail Saymaz'dan İBB Ve Ümraniye Belediyesi Arasında Yaşanan İftar Çadırı Sorunu İle İlgili Haber!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin Ümraniye'de meydanda iftar çadırı kurmak istediğini, Ümraniye Belediyesi'nin ise bu organizasyonu engellemek için meydanı iş makineleri ve araçlarla doldurduğunu söylerken, sonrasında Ümraniye Belediyesi'nin kendisine yaptığı açıklamayı iletti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin Ümraniye'de meydanda iftar çadırı kurmak istediğini, Ümraniye Belediyesi'nin ise bu organizasyonu engellemek için meydanı iş makineleri ve araçlarla doldurduğunu söylerken, sonrasında Ümraniye Belediyesi'nin kendisine yaptığı açıklamayı iletti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci İsmail Saymaz, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin Ümraniye'de meydanda iftar çadırı kurmak istediğini, Ümraniye Belediyesi'nin ise bu organizasyonu engellemek için meydanı iş makineleri ve araçlarla doldurduğunu söylerken, sonrasında Ümraniye Belediyesi'nin kendisine yaptığı açıklamayı iletti.  

 

İsmail Saymaz Twitter'da konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

 

İftar çadırı kurmasını engelledi!

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ümraniye Kent Meydanı’nda iftar çadırı kurmak istedi. Ancak Ümraniye Belediyesi parka otobüs ve iş araçlarını doldurarak, iftar çadırı kurulmasını engelledi.

 

Ümraniye Belediyesi’nden aradılar ve şu açıklamayı yaptılar:

 

İBB bizden iftar çadırı kurmak için değil, Ramazan etkinlikleri için meydanı istedi!

 

“İBB bizden iftar çadırı kurmak için değil, Ramazan etkinlikleri için meydanı istedi. Biz de bu meydanın karşısında cami olduğu için burayı değil, Dudullu Metro istasyonundaki alanı vermeyi önerdik.” Ümraniye Belediyesi görevlileri, İBB zorla gitmek istediği için meydana otobüs ve iş aracı koyduklarını söylüyor.

 

İşte o paylaşım;