Jose Sosa Eşinden Boşandı! Sebebi Melisa Döngel Mi?

Jose Sosa'nın boşanmasının sebebi Melisa Döngel mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü futbolcu Jose Sosa, Arjantin basınına yaptığı açıklamada eşinden boşandığını söyledi. Peki Jose Sosa'nın boşanmasının sebebi Melisa Döngel mi? Cevaplar haberimizde...

 

Jose Sosa'nın boşanmasının sebebi Melisa Döngel mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü futbolcu Jose Sosa, Arjantin basınına yaptığı açıklamada eşinden boşandığını söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü futbolcu Jose Sosa, Arjantin basınına yaptığı açıklamada eşinden boşandığını söyledi. Peki Jose Sosa'nın boşanmasının sebebi Melisa Döngel mi? Cevaplar haberimizde...

 

Jose Sosa'nın boşanmasının sebebi Melisa Döngel mi? 

 

İki kız çocukları olan Fenerbahçeli futbolcu Jose Sosa ve Carolina Alurralde, 18 yıllık birlikteliğin ardından boşandı. Şarkıcı Carolina Alurralde,18 yıllık ilişkilerinin son bulduğunu Arjantin basınına açıkladı.

 

'ARAMIZDAKİ AŞK BİTTİ"

 

Carolina, "Jose'den ayrıldım ve bu bilinmiyor. Aramızdaki aşk ilişkisi bitti. Kızlarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz." dedi.

 

O İDDİAYI YALANLAMIŞTI

 

Jose Sosa'nın adı geçtiğimiz aylarda oyuncu Melisa Döngel ile anılmış ancak Döngel, "Fenerbahçe'nin maçlarına sık sık gidiyorum. Jose Sosa ile daha önce bir arkadaş ortamında tanışmıştık. Kendisi benim arkadaşım" diyerek aşk iddiasını yalanlamıştı.

 

jose sosa nin bosanma sebebi melisa dongel mi