Kaan Sekban'dan Dikkat Çeken Muharrem İnce Açıklaması! Dengeleri Değiştireceğini Düşünmüyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, tiyatrocu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ikinci günde topladığı imza sayısı üzerinden dikkat çeken bir analize imza atarken, seçimde dengeleri değiştirebileceğini düşünmediğini söyledi.

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, tiyatrocu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ikinci günde topladığı imza sayısı üzerinden dikkat çeken bir analize imza atarken, seçimde dengeleri değiştirebileceğini düşünmediğini söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu, tiyatrocu ve yazar Kaan Sekban, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce'nin ikinci günde topladığı imza sayısı üzerinden dikkat çeken bir analize imza atarken, seçimde dengeleri değiştirebileceğini düşünmediğini söyledi. 

 

İşte Kaan Sekban'ın Twitter sayfasından yaptığı Muharrem İnce analizinde kullandığı ifadeler: 

 

Dengeleri değiştirebileceğine inanmıyorum!

 

 

Muharrem İnce 2. günde dünden günlük 5 bin daha az imza (23 bin) toplayarak 51 bin imzaya ulaşmış. 100 bin imzayı muhakkak geçer lakin şu tablo -bence- kendisi açısından büyük hayal kırıklığı. İmza toplasa bile seçimde dengeyi değiştirebileceğini düşünmüyorum. Bu noktaya gelmesinde -yine bence- Fatih Altaylı programındaki performansının da etkisi büyük zira bana göre o kadar hazırlıksız ve çalışmadan gelmiş gibiydi ki pek çok cümlesi tutarsız ve ölçüsüzdü :

 

'Belki ikinci çekilir, birinciyle üçüncü 2. tura kalır' gibi gerçek dışı varsayımları,

 

Kendisi 2018'de CB adayı olduğunda Demirtaş'ın tutuksuz yargılanmasını istememiş ve bugün ittifakın adayı olsa sanki yine HDP'ye yakınlık göstermeyecekmiş gibi millet ittifakından PKK diye bahsedecek kadar yandaş medya dilini kullanması,

 

'CHP beni sattı, arkamda durmadı' şeklinde seçmeni incitici suçlamaları,

 

'300 kişiye teklif götüreceğim, size de hatta' diyerek kadrosuyla ilgili bir çalışmasının olmadığı izlenimi vermesi ve konuşmasının büyük bölümünü muhalefet eleştirisine ayırması kanımca pek çok 'acaba mı?' diye düşünen kararsız insanın da kendisi aleyhinde netleşmesine neden oldu. Dediğim gibi imzayı toplar daha süre var ama bu inadında ısrar ettiği sürece seçmen zihninde daha da puan kaybedeceği kanısındayım. AKP karanlığından çıkış için eski genel başkanını destekleyip, seçimin ertesi gün iyi bir teşkilatlanmayla yapmaya başlayacağı yapıcı muhalefet herkesin hayrına olacaktır.

 

İşte o paylaşım;

 

kaan sekban dan dikkat ceken muharrem ince analizi secimde dengeleri degistirebilecegine inanmiyorum