Karaciğerinizin Toksinle Dolu Olduğunu Gösteren 6 İşaret!

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda karaciğerinizin toksinle dolu olduğunu gösteren 6 işaret hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda karaciğerinizin toksinle dolu olduğunu gösteren 6 işaret hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda karaciğerinizin toksinle dolu olduğunu gösteren 6 işaret hakkında detaylı bilgiler verdi.

 

Karaciğer bedendeki en önemli organlardan biri. Karaciğerin görevi bedeni toksinlerden arındırmak. Karaciğer yeterli çalışmazsa bedenimiz zararlı toksinlerle dolar ve bunlar da pek çok sağlık problemine yol açar. Karaciğer toksinleri daha sonra dışkı ve ve idrar olarak atılabilecek biçimde atık maddelere dönüştürür. Bu son derece zor ve pis bir iştir. Bu nedenle karaciğerimizi düzenli aralıklarla temizlemeli ve sağlıklı tutmalıyız. Karaciğerde toksin biriktiğini anlamanızı sağlayacak bazı erken uyarı işaretleri mevcuttur.

 

İşte o belirtiler; 

 

-Nedensiz kilo alma

-Alerjiler 

-Kronik yorgunluk

-Aşırı terleme ve ter kokusu

-Akne

-Ağız kokusu 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.