Karma Dövüş Sanatları Deli Mi Ne Alper Rende Ve Kafalar'ı İçeriğini Kopyalamakla Suçladı!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Karma Dövüş Sanatları, yayınladığı videosunda Deli Mi Ne, Alper Rende ve Kafalar gibi sosyal medya fenomenleri kendi içeriklerini kopyalamakla suçladı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Karma Dövüş Sanatları, yayınladığı videosunda Deli Mi Ne, Alper Rende ve Kafalar gibi sosyal medya fenomenleri kendi içeriklerini kopyalamakla suçladı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaranünlü sosyal medya fenomeni Karma Dövüş Sanatları, yayınladığı videosunda Deli Mi Ne, Alper Rende ve Kafalar gibi sosyal medya fenomenleri kendi içeriklerini kopyalamakla suçladı.

 

Hakkımı helal etmiyorum! 

 

Yayınladığı videosunda ünlü sosyal medya fenomenleri Deli Mi Ne, Alper Rende, ve Kafalar'ın içeriklerini çalmakla suçlayan Karma Dövüş Sanatları "Ben asla içerik kopyalamam çünkü içerik üreticisiyim. Siz bu içerikleri istiyorsanız bana söylemeniz yeterli aksi halde benim gibi haftanın 5 günü özel ders verip haftanın 2 günü de içerik üreten hergün çalışan birinin emeğini çalıyorsunuz demektir. Eğer böyle birşey varsa ben size hakkımı helal etmiyorum." diyip, kaçış, her yaptığı şeye 1 TL vermek, kılıçla meyve kesmek, kör boksu gibi içeriklerinin kopyalandığını iddia etti. 

 

İşte o video,