Karsu İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde Konuştu!

Karsu İzmir Belediyesi tarafından düzenlenen İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’nde duygulandırdı!

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi, ilk kongreden yüz yıl sonra, 2023'te, Türkiye Cumhuriyeti’nin yeni döneminin ekonomi politikasını belirlemek üzere 15 – 21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek ‘Yeniliğe Davet’ sloganıyla düzenlenen ‘İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi’ bugün Gençlik Forumu’yla başladı. 

 

Depremden etkilenen yurttaşlar için sahnede yerini alan Hataylı şarkıcı Karsu, bugünlerde konuşmakta zorlandığını onun için yanında ’25 yıllık arkadaşı’ piyanosunu getirdiğini belirtti.

 

Karsu sahnede, “Normalde ben çok konuşurum. Anneme benziyorum. Ama bu ay bazen ne diyeceğimi çok iyi bilemiyorum. Onun için çok iyi bir arkadaşımı da getirdim. Biz 25 yıldır çok iyi arkadaşız. Beni dinler. Benim sorularıma cevap verir. Beni çok iyi anlıyor. O arkadaşımız piyanom. Bugün size bir aydır yaptığımız sohbetimi dinletmek isterim. Acılarımız çok büyük. Ben bugün sadece sanatçı Karsu değilim, ben bugün Türk’üm, Hataylıyım, Antakyalıyım, Karsu köylüyüm. Ben bugün rahmetli Aliye ve Meral halamın yeğeniyim. Ben bugün rahmetli Aytül ve Tuna ablamın kuzeniyim. Ben bugün rahmetli Helin, Hira, Hazal ve Araz’ın teyzesiyim.” Şeklinde konuştu.