Katar 2022 Dünya Kupası'nda Japonya Almanya'yı Yıktı! Muhteşem Dönüş!

Katar 2022 Dünya Kupası'nda Japonya ilk yarısını mağlup kapattığı maçı 2-1'lik skor ile kazanırken, gruptaki ilk galibiyetini almış oldu. 

 

Katar 2022 Dünya Kupası'nda Japonya ilk yarısını mağlup kapattığı maçı 2-1'lik skor ile kazanırken, gruptaki ilk galibiyetini almış oldu. Katar 2022 Dünya Kupası'nda Japonya ilk yarısını mağlup kapattığı maçı 2-1'lik skor ile kazanırken, gruptaki ilk galibiyetini almış oldu. 

 

Muhteşem dönüş!

 

2022 Dünya Kupası E Grubu'nda Japonya geriye düştüğü maçta müthiş bir geri dönüşe imza atarak Almanya'yı 2-1 mağlup etti. 2022 Dünya Kupası E Grubu’nda Almanya ile Japonya karşı karşıya geldi. Khalifa International Stadı’ndaki müthiş maçta geriye düşen Japonlar ikinci yarıda bulduğu gollerle Almanya’yı 2-1 mağlup etti. Kupanın favorilerinden Almanya ilk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıda tamamen kaybetti. İlkay Gündoğan’ın 33’te attığı penaltı golüyle devreye 1-0 öne giren Almanlar ikinci yarı adeta bir yıkım yaşadı. Maçı bırakmayan Japonya 75’te Ritsu Doan ile maça dengeyi getirdi. Golün şokunu atlatamayan Almanlar 8 dakika sonra bir kez daha vuruldu. Savunma arkasına atılan uzun topla ceza sahasına giren Takuma Asano Neuer’i bir kez daha mağlup etmeyi başardı ve Japonya’yı 2-1 öne geçirdi. Müthiş bir geri dönüşe imza atan Japonlar, İspanya ve Kosta Rika’nın da yer aldığı grupta 3 puanı cebine koydu. Favori Almanya ise Arjantin’in ardından kupada ikinci sürprizi yaşayan taraf oldu. E grubundaki sonraki maçta Japonya Kosta Rika ile, Almanya ise İspanya ile karşı karşıya gelecek. Maçlar 27 Kasım’da oynanacak.