Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu'ndan Dikkat Çeken AÅŸk Ä°tirafı! Gündem Oldu!

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster yarışmasının sunucusu oyuncu Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu NTV'de yayınlanan Empati programına konuk olurken, yaptığı aÅŸk ve evlilik açıklamasıyla gündem oldu. 

 

ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster yarışmasının sunucusu oyuncu Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu NTV'de yayınlanan Empati programına konuk olurken, yaptığı aÅŸk ve evlilik açıklamasıyla gündem oldu. ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak Ä°ster yarışmasının sunucusu oyuncu Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu NTV'de yayınlanan Empati programına konuk olurken, yaptığı aÅŸk ve evlilik açıklamasıyla gündem oldu. 

 

Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu, eÅŸi Sinem Kobal ile evliliÄŸini anlattı. Ä°lk görüÅŸte âşık olmadığını söyleyen oyuncu, “Fakat aÅŸk evliliÄŸi yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aÅŸkla karşılaşır mıydım, hiç emin deÄŸildim. Dördüncü buluÅŸmamızdaki sohbetimizde, o esnada ruhtan bir çarpma yaÅŸadım” açıklamasını yaptı. Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sunduÄŸu “Empati” programının konuÄŸu oldu. Sinem Kobal ile evli olan ünlü oyuncu, “AÅŸka inanır mısın” sorusuna ÅŸu yanıtı verdi: “AÅŸka inananlardandım... Fakat ‘Artık herhalde aÅŸk, kavak yellerinin esmeye baÅŸladığı zamanlarda olan bir ÅŸey’ diye düÅŸünmeye baÅŸlamıştım ki bir aÅŸk evliliÄŸi yaptım. 40’ımdan sonra tekrar aÅŸkla karşılaşır mıydım, hiç emin deÄŸildim. Hayatta ufkunu çok dar tutmamak lazımmış. Hayatın ne vereceÄŸi belli olmuyor. Sinem’i öncesinde de tanırdım. Benim aÅŸkım ilk görüÅŸte deÄŸildi, dördüncü buluÅŸmamızdaki sohbetimizde, o esnada, ruhtan bir çarpmaydı. ‘Bir dakika ne oluyor bana, burada baÅŸka bir ÅŸey var’ oldum. AÅŸk çoÄŸaltan, ÅŸaşırtan, üreten, çok daha duygusallaÅŸtıran, çok daha güçlü kılan bir ÅŸey. Ä°nandığın bir aÅŸkın varsa karşında hiçbir ÅŸey duramaz.” Ankara’ya baÄŸlı Üçem köyünde büyüyen Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu, üniversiteyi kazanamayınca babasının kendisini tarlada çalıştırdığını anlattı:

 

KAZANAMAYINCA TARLADA ÇALIÅžTIM

 

“Bir anlamda yaÅŸamın zorluklarını göstermiÅŸti... Bu omuzları orada geliÅŸtirdim, babam bana iyi bir workshop verdi. Babamla aram iyidir. Babam çiftçiliÄŸin bütün ince kurallarını anlattı. Lisedeyken arkadaÅŸlarım ‘ODTÜ’yü kazanırsam babam bana ÅŸu arabayı alacak, Ä°TÜ’yü kazanırsam babam bana motor alacak’ derdi. Ben de ‘Ben hiçbir yeri kazanamazsam babam bana yeni traktör alacak’ diyordum.”

 

Sinem muhteÅŸem bir anne

 

Kenan Ä°mirzalıoÄŸlu, daha önceki röportajlarında kızı Leyla’yı kendisine benzettiklerini söylemiÅŸ ve eklemiÅŸti: “Lalin’i ise daha çok annesine benzetiyorlar. Sinem muhteÅŸem bir anne. Çocuklara sevgisiyle, eÄŸitimiyle... Her ÅŸeyleriyle en ince ayrıntısına kadar gerçekten çok ilgileniyor. Onun bu halini gördükçe Sinem’e saygım tekrar tekrar katlanıyor.”