Kendall Jenner'dan Kris Jenner'a Sitem!

Instagram'da Anneler Günü paylaşımı yapan Kris Jenner, kızlarının çocukları ile olan fotoğraflarından bir kolaj yayınladı. 

 

Instagram'da Anneler Günü paylaşımı yapan Kris Jenner, kızlarının çocukları ile olan fotoğraflarından bir kolaj yayınladı. Yayınladığı kolaj fotoğrafta bir tek Kendall Jenner'a yer vermeyen Kris Jenner paylaşımının altına "Oradaki bütün güzel ve özel kadınların Anneler Günü kutlu olsun. Ayrıca birisine annelik yapan, yol gösteren güzel insanların da Anneler Günü kutlu olsun. Benim muhteşem annem MJ, seni de hayal ettiğinden daha çok seviyorum. Beni büyütüp, yetiştirip böyle bağımsız ve özgür bir kadın haline getirdiğin için sana çok minnettarım. Benim güzeller güzeli kızlarım, sizlerinde dönüştüğünüz anneden çok gururluyum. Torunlarım öyle şanslı ki Allah onlara sizin gibi bir anne nasip etti. Kalbim sizinle" yazdı. Fakat bu anlamlı mesajda ve kolajda tek bir kişiyi koymayı unuttu. Peki bu kişi kim miydi? 

 

Kris Jenner, yazdığı duygusal mesaja ve kullandığı kolajdaki fotoğraflara sadece Kendall Jenner'ı koymayınca olanlar oldu. Annesinin bu tavrına çok sinirlenen ünlü model ve TV yıldızı annesinin paylaşımına "Ben de seni çok seviyorum anne!" diye yorum bıraktı. Bununla da yetinmeyen ünlü model büyükannesinin fotoğrafını kendi Instagram sayfasından yayınladı. Böylece belki de farkında olmadan masumca bir paylaşım yaptığını sanan Kris Jenner'a, bu unutkanlığı Kendall Jenner tarafından pahalıya ödetilmiş oldu. 

 

 

 

Not: Fotoğraflar Kris Jenner'ın Instagram sayfasından alınmıştır.