Kerem Aktürkoğlu'ndan Arda Turan'a Veda!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Galatasataylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Turan'a veda etti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Galatasataylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Turan'a veda etti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Galatasataylı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Turan'a veda etti. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Arda Turan'ın futbola vedasıyla ilgili olarak "Seni ilk izlediğim zamanı o kadar iyi hatırlıyorum ki… Kendi kendime söz vermiştim; “Arda abi gibi bende aynı başarıları aynı hedefleri gerçekleştireceğim” diye. Senin gibi bir kariyerim olur mu bilmiyorum ama seninle aynı formayı giymek aynı sahada olabilmek bile benim biraz da olsa hayallerimi gerçekleştirmemi sağladı.

 

Çok büyük başarılar, çok büyük hayaller gerçekleştirdin abim. Benim gibi bir çok futbol aşığı gencin hayallerini kurduğu anların tek tek başrollerinde oldun. Bana her zaman verdiğin nasihatler, öğrettiğin her şey, hep aklımda. Umarım kariyerinde yaşadığın başarılardan da çok daha fazlasını yeni yolculuğunda gerçekleştirirsin. Seni çok seviyorum abim. İyi ki seni tanımışım, iyi ki seninle GALATASARAY armasında buluşmuşuz. Her şey gönlünce olsun, Büyük Kaptan!" ifadelerini kullanan Aktürkoğlu sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

kerem akturkoglu ndan arda turan a veda