Kerimcan Durmaz Sözlerinin Show TV Anahaberde Yer Verilmesine Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladığı videosunda geçtiğimiz günlerde dışarda gezen insanlarla ilgili söylediği sözlerin Show TV anahaber bülteninde yayınlanarak hedef gösterilmesine tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladığı videosunda geçtiğimiz günlerde dışarda gezen insanlarla ilgili söylediği sözlerin Show TV anahaber bülteninde yayınlanarak hedef gösterilmesine tepki gösterdi. Son dönemde arabada çekmiş olduğu videosunda dışardaki insanlara "Geberin" diye bağırmasıyla gündemde olan ünlü DJ Kerimcan Durmaz, Instagram sayfasının hikaye bölümünden yayınladığı videosunda geçtiğimiz günlerde dışarda gezen insanlarla ilgili söylediği sözlerin Show TV anahaber bülteninde yayınlanarak hedef gösterilmesine tepki gösterdi.

 

Siz beni gözünüzde çok büyütmüşsünüz! 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda "Ben kimim ki anahaber bültenlerinde beni hedef gösteriyorsunuz. Siz beni gözünüzde çok büyütmüşsünüz. Benim burada vermiş olduğum tepki kendi ailemi de düşündüğümden dolayıydı. Çalışan insanlarlar işte olurlar orada ise tedbirsiz bir şekilde sokakta gezen başıboş insanlar vardı. Bunu görünce 30 gündür dışarı çıkmayan biri olarak ve bu işi ciddiye alan biri olarak tepki gösterdim. Şimdi siz beni anahaber bültenlerine çıkararak hedef gösterince son iki gündür binlerce tehdit mesajı aldım ve almaya devam ediyorum. Ha sizin yüzünüzden mahkemelerde de süründüm gerekirse bir canım var onu da veririm hiç sorun değil." ifadelerini kullanan ünlü DJ sonrasında ise avukatı aracılığıyla kamuoyunu konuyla ilgili bilgilendirerek tepkisini dile getirdi. 

 

İşte Kerimcan Durmaz'ın o paylaşımları;