Kilo Verirken Yiyebileceğiniz En Sağlıklı 6 Gıda!

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda kilo verirken tüketebileceğiniz en sağlıklı 6 gıda hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda kilo verirken tüketebileceğiniz en sağlıklı 6 gıda hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı sağlık videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Şifabul, yayınladığı videosunda kilo verirken tüketebileceğiniz en sağlıklı 6 gıda hakkında bilgiler verdi.

 

Özellikle normal bir kilonun üzerine çıktığınızda kilo vermek zor olabilir. Gıdaların bazı özelliklerini bilmek kilo vermede önemli bir role sahiptir. Düşük kalorili diyetler sürekli aç hissetmenize neden olur. Bu nedenle her ne kadar çelişkili görünse de besleyici yönden güçlü gıdalar kilo vermede önemlidir. Besleyici gıdaların faydası getirdikleri kalorinin etkisine ağır basar.

 

Ayrıca lifli gıdalar yemek de doygunluk verir, açlığı bastırır ve kandaki glikoz seviyesini düzenler. Meyve ve sebzeler bol lif ve su içerir. Doygunluk veren meyvelerin çoğu kalori yönünden de düşüktür. Bu gıdaları beslenme rejiminize eklediğinizde diyet yaptığınızı hissetmeden kilo vermek mümkündür.

 

İşte o gıdalar;

 

Baklagiller 

Kuru yemişler 

Yumurta 

Yeşil yapraklı sebzeler 

Yağlı balıklar 

Yeşil çay 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.