Kim Kardashian'ın Soykırım İftirası Sosyal Medyada Olay Oldu! Tepkiler Çığ Gibi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman Türkiye'yi hedef alan Ermeni asıllı Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian Instagram sayfasından yaptığı sözde Ermeni soykırımı paylaşımıyla tepki çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman Türkiye'yi hedef alan Ermeni asıllı Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian Instagram sayfasından yaptığı sözde Ermeni soykırımı paylaşımıyla tepki çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla zaman zaman Türkiye'yi hedef alan Ermeni asıllı Amerikalı TV yıldızı Kim Kardashian Instagram sayfasından yaptığı sözde Ermeni soykırımı paylaşımıyla tepki çekti. 

 

Türkler 1.5 milyondan fazla Ermeni'yi katletti! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Ermeni Soykırımının yıldönümü dündü ben şimdi hatırladım özür dilerim" diyerek cümlesine başlayan ünlü TV yıldızı "Bu bizim yaşadığımız dünya bu da küçücük Ermenistan. 1917 yılında burada soykırım başladı. Önce en başarılı Ermeniler katledildi. Sonra benim akrabalarım. Bunlar tecavüze uğradılar. Sonra Osmanlı Türkleri kadın ve çocukları katletti. 1917'nin sonunda Türkler 1.5 milyondan fazla Ermeni'yi katlettiler. Bugün bu soykırımdan sonra kim konuşuluyor? Hitler 6 milyon Yahudi'nin ölümünden sorumlu" ifadeleriyle cümlesine devam ederken bu paylaşımı sosyal medyada yoğun tepki çekti. 

 

İşte Kim Kardashian'ın o paylaşımları,