Kış Aylarında Etkili 10 Cilt Bakım Maskesi

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de ciltleridir. Güzelliğe önem veren kadınlar cilt maskesi kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği cilt maskesi sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu yöntem nedir? Cilt maskeleri nelerdir? İşte cevabı haberimizde...

 

Kış aylarının gelmesiyle birlikte cildinize soğuk mevsimin etkilerine karşı ihtiyacı olan korumayı sağlamanın da zamanı gelir. Soğuk havanın etkisiyle kuruluk, pul pul dökülme ve diğer hassasiyet sorunları ortaya çıkabilir. Hidrasyonun artırılması söz konusu olduğunda nemlendirici formüle sahip cilt bakım ürünlerine ek olarak besleyici ve yenileyici bileşenlerle zenginleştirilmiş bir yüz maskesi de kesinlikle gereklidir. Cilt bakım maskesi, belirli cilt endişelerini hedeflemek için herhangi bir cilt bakımı rutinine ekleyebileceğiniz en etkili ürünler arasında yer alır. Maskeler, içeriğindeki yüksek konsantrasyonlu içerikler sayesinde hızlı ve etkili bir şekilde cilt endişelerine uygun çözümler sunar. Evinizin konforunda rahatlatıcı ve Spa benzeri bir deneyim sağlarken aynı zamanda cildi nemlendirmeye, parlatmaya, leke görünümünü azaltmaya, sıkılaştırmaya, fazla yağları gidermeye ve gözeneklerin görünümünü iyileştirmeye yardımcı olabilir.

 

Cilt maskeleri ne işe yarar?

 

Yüz maskesinin cilde yararları içerdiği bileşenlere göre değişebilir. Örneğin, hyaluronik asit içeren maskeler, nemi çekme ve bağlama gibi bir dizi yarara sahipken sivilce maskesi ise sebumu dengelemeye yardımcı olur. Eksfoliye edici maskeler ise donuklaşan cildin ölü deri hücrelerini soymaya ve gözenekleri temizlemeye katkı sağlar. Kış aylarındaki en yaygın sorunlardan kuruluğu gideren aloe vera maske çeşitleri aynı zamanda cildi sakinleştirir. Maskelerin genel olarak cilde sağladığı yararlar şunlardır: Tıpkı temizleyici ve nemlendiriciler gibi yüz maskeleri de farklı cilt tipleri ve endişeleri için özel olarak formüle edilir. Cilt endişelerine uygun bileşenler yüksek ve yoğun konsantrasyon formüller halinde emildiğinden daha hızlı ve etkili sonuç verir. Haftada birkaç kez yüz maskesi kullanmak cildinize ekstra güç kazandırır ve dış tabakasını derinlemesine arındırır. Yüz maskeleri sadece cilt bakımı faydası sağlamakla kalmaz, aynı zamanda zihinsel sağlık üzerinde de oldukça önemli bir etkiye sahiptir.

 

Cilt maskeleri nelerdir?

 

1- Origins Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask with Avocado & Swiss Glacier Water; avokado, hyaluronik asit ve diğer nemlendirici içerikleriyle kuru ciltler için maske kategorisinin en sevilenleri arasında yer alır.

 

 

 

 

 

2- Laneige Water Sleeping Maske; hidro iyonize maden suyu içeriğiyle uykuda cildinizi besleyerek canlanmış ve taze bir şekilde uyanmanıza yardımcı olur.

 

3- Filorga Meso Mask; donuk, mat ve nemsiz cilt sorunlarına yönelik geliştirilen özel formül 15 dakika içerisinde daha ışıltılı bir cilde sahip olmanıza katkı sağlar.

 

4- Mario Badescu Cucumber Tonic Mask;  İçeriğinde salatalık özü bulunan sıkılaştırıcı maske, aynı zamanda cildi arındırarak taze bir görünüme destek olur.

 

5- Ren Radiance Glycol Lactic Radiance Renewal Mask;  meyve asitlerinin yarattığı hafif peeling etkisiyle cildi yenilemeye destek olarak leke giderici maske arayanlar için harikadır.

 

 

6- Sephora Collection Sauna Etkili Kağıt Maske;  kendiliğinden ısınan özel formülü sayesinde cildi rahatlatmaya, beslemeye ve canlandırmaya destek olur.

 

7- Glamglow Supermud Clearing Treatment Maske; aktif-X kömür içeriği sayesinde gözeneklerin içerisindeki yağ, kir ve diğer kalıntıları temizleyerek yağlı ciltler için maske arayanların cilt endişelerine çözüm sunar.

8- UFO™ Bulgarian Rose Nemlendirici 6’lı Aktif Maske; %100 doğal içerikleriyle cildinize kış boyu ihtiyacı olan nemi kazandırmaya destek olur.

 

9- Glamglow Thirstymud 24-Hour Hydrating Treatment Face Mask; 24 saate kadar süren yatıştırıcı ve nemlendirici etkisiyle aşırı derecede kurumuş cildi hızla yatıştırır ve rahatlatmaya katkı sunar.

 

10- Dr. Jart+ Cicapair™ Tiger Grass Sleepair Intensive Mask;  yumuşak ve nemli bir cilt için uyurken cilt dokusunu ve parlaklığını gözle görülür şekilde iyileştirmeye yardımcı olur. Sephora, kış boyunca cildinizin tazeliğini ve yumuşaklığını korumanız için ihtiyacınız olan tüm yüz ve göz maskesi seçeneklerini ayrıcalıklarla sunar. Siz de hemen şimdi cilt endişelerinize uygun formüllere sahip en iyi maskeleri satın alarak soğuk günlerde de ışıl ışıl hissedebilirsiniz.



Etiketler: