Kıvanç Tatlıtuğ İle Kıvanç Kasabalı Yemekte Buluştular!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı yemekte buluştular. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı yemekte buluştular. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisinde canlandırdığı Aslan Soykan karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı yemekte buluştular. 

 

Baltalimanı'nda görüntülenen Kıvanç Tatlıtuğ ile yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı, gazetecilere, "Sonra konuşuruz, geç oldu" açıklamasını yapmakla yetindi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Şimdilerde SHOW TV'de ekrana gelen ve ilgiyle izlenen 'Aile' adlı dizide 'Aslan Soykan' karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, Baltalimanı'ndaki bir balıkçıda objektiflere yansıdı. Yakın arkadaşı Kıvanç Kasabalı ile birlikte 17.00'da geldikleri mekanda yaklaşık 6 saat vakit geçiren oyuncu, çıkışta hesabı da kendisi ödedi. Kendilerini görüntüleyen basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan Tatlıtuğ ile Kasabalı, "Sonra konuşuruz, geç oldu" demekle yetindi. İkili, ardından kendilerini bekleyen otomobillere binerek, hızla oradan ayrıldı.