Kıvanç Tatlıtuğ Tüm Vücuduna Dövme Yaptırmaya Karar Verdi! İşte Vücudunda Yer Alacak Dövmeler!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un tüm vücuduna dövme yaptırmaya karar verdiği ortaya çıktı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un tüm vücuduna dövme yaptırmaya karar verdiği ortaya çıktı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı Aile dizisiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un tüm vücuduna dövme yaptırmaya karar verdiği ortaya çıktı. 

 

kivanc tatlitug tum vucuduna dovme yaptirmaya karar verdi

 

Tüm vücuduna dövme yaptıracak!

 

kivanc tatlitug tum vucuduna dovme yaptirmaya karar verdi

 

Kıvanç Tatlıtuğ tüm vücuduna dövme yaptıracak. Kıvanç Tatlıtuğ’un yaptırdığı dövmelerin anlamları ise oldukça ilginç. TV8’de yayınlanan 2. Sayfa’nın özel haberine göre; Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatındaki en önemli anları, en anlamlı anları vücuduna dövme olarak yaptırmaya karar verdiği belirtildi. Dövmeler arasında eşi Başak Dizer ile evlilik tarihi, evlendiği yer, çocuğunun doğduğu zaman, ismi, ilk rol aldığı Gümüş’ün yayın tarihi gibi bilgiler yer alacak denildi.