Kıvanç TatlıtuÄŸ'un Aile Dizisinden Aldığı Ücret Dudak Uçuklattı!

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. 

 

Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. Show TV'de yayınlanan Aile dizisinde canlandırdığı Aslan karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ bölüm başına aldığı ücret ile dudak uçuklattı. 

 

Ä°lk kez baba olmanınn mutluluÄŸunu yaÅŸayan yakışıklı oyuncu Kıvanç TatlıtuÄŸ'un aile dizinde bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı. En çok kazanan ünlüler arasında yer alan TatlıtuÄŸ'un başına talih kuÅŸu kondu. Ä°ÅŸte detaylar…

 

Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Serenay Sarıkaya ile baÅŸrol oynayan Kıvanç TatlıtuÄŸ'un kazandığı ücret dudak uçuklattı. Ä°ddiaya göre Aslan karakterine hayat veren TatlıtuÄŸ oyunculuÄŸu ile büyük beÄŸeni toplayan TatlıtuÄŸ’un bölüm başına 1 milyon TL alıyor. Snob Magazin'in haberine göre; ünlü isim oyunculuk sektöründe daha önce uygulanmayan bir anlaÅŸmaya imza atan TatlıtuÄŸ, 20 bölümlük ücreti olan 20 milyonu peÅŸin aldı.