Kobra Murat'ın Mal Varlığı Ağızları Açık Bıraktı! İşte Yere Göğe Sığmayan Servetin Detayları!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kobra Murat bir Youtube kanalında yaptığı açıklamada servetiyle ilgili gündem yaratan detaylar verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kobra Murat bir Youtube kanalında yaptığı açıklamada servetiyle ilgili gündem yaratan detaylar verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Kobra Murat bir Youtube kanalında yaptığı açıklamada servetiyle ilgili gündem yaratan detaylar verdi.  

 

Bir YouTube programına konuk olan Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Renkli şovları ile beğeni toplayan Kobra Murat, sosyal medyada kısa sürede büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Mal varlığı hakkında ilk kez konuşan ünlü isim, serveti ile ağızları açık bıraktı. Sevilen şarkıları ve şovları ile gönüllere taht kuran Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, konuk olduğu programda mal varlığı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kobra Murat, bazen 21 saat çalışıp yalnızca 3 saat uyuduğunu söyledi. Ünlü ismin serveti dudak uçuklattı.

 

kobra murat in serveti olay oldu

 

KOBRA MURAT MAL VARLIĞI İLE AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

 

Bazen 21 saat çalışıp yalnızca 3 saat uyuduğunu belirten Kobra Murat, serveti hakkında "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor. Karımın üstüne paralar var, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim var, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri" şeklinde konuştu.