Kobra Murat Mal Varlığını Açıklamıştı! 'Telefonlarım Susmuyor'

'Kobra Murat' lakaplı Murat Divandiler, katıldığı bir Youtube programında '18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var' demiş, mal varlığı sosyal medyada çok uzun süre konuşulmuştu. Kobra Murat yanlış anlaşıldığını söyledi.

2. Sayfa programına katılan Kobra Murat, şu açıklamayı yaptı:

 

"Bir yanlış anlaşılma oldu. Ben çocukluğumdan beri altın yaptırıyorum 'Şu ana kadar belki 18 kilo altın olmuştur'  dedim.Bunları biriktirdikten sonra çoluğuma çocuğuma ev alıyorum. Para olunca harcıyorsun altın olunca kıyamıyorsun. Annem çok tutumluydu.3-5 kuruş biriktirince Balat’taki kuyumcuya giderdi. Ben de altın alıp o parayı yok sayarım, sonrasında gayrimenkul alırım.”

 

Benim arabam bile yok!

 

"1 dairem var, büyük oğluma bir ev aldım, kızıma bir ev aldım, küçük oğluma 1 ev aldım. Yazlık aldım 2 tane gecekondum var. 23 m2 evde 6 kişi yaşadık biz. 20 m2 3 katlı dükkanım var. Bir de çocuklarıma yaptırdığım 14 ayar böyle gösterişli şeyler var. *Benim arabam bile yok. İşe giderken bile otobüsle giderim. Halkın içine karışıyorum, onlar da şaşırıyorlar. Ben eli tutarken çoluğuna çocuğuna bir şeyler almış insanım."

Kobra Murat yaptığı açıklamdan sonra telefonlarının susmadığını söyledi:

 

"Ben mücadelemi anlatıyorum, servetimle hava atmıyorum. Bunları çalışarak yaptım. Askerdeyken annem öldü, askerden 45 kilo döndüm. Zor günler geçirdim. Çok çalışarak bu zamana geldim. Mal varlığım konusundaki sözlerim montaj kaynaklı yanlış anlaşıldı. Benim telefonlarım durmuyor. Millet benden para, ev istiyor. Ben çok vicdanlı bir insanım. İşlere metrobüsle otobüsle giderim. Arabam bile yok. İşe giderken 10 bin lirayı yolda dağıtırım."dedi.



Etiketler: