Konuşamadıklarımız Dikkat Çekerken Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras'ın sunumuyla Youtube üzerinden yayınlanan "Çingene Çadırı" isimli programda yer alan konular ve sunucuların samimi üslupları sosyal medyada programın yoğun ilgi görmesine neden oldu. 

 

Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras'ın sunumuyla Youtube üzerinden yayınlanan "Çingene Çadırı" isimli programda yer alan konular ve sunucuların samimi üslupları sosyal medyada programın yoğun ilgi görmesine neden oldu. Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras'ın sunumuyla Youtube üzerinden yayınlanan "Çingene Çadırı" isimli programda yer alan konular ve sunucuların samimi üslupları sosyal medyada programın yoğun ilgi görmesine neden oldu. 

 

 

Konuşamadığımız başlıklar yoğun ilgi gördü!

 

Film Genetik'in yapımcılığında Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras'ın sunumuyla Youtube üzerinden yayınlanan "Çingene Çadırı" isimli program yoğun ilgi gördü. Özgür kadının platformu olarak konumlanan programın içinde hazırlanan 5 bölümlük sezonun konuları "Konuşamadığımız" başlıklardan seçilince programlar beklenenin üzerinde ilgi gördü.
 

Program konularının “Aldatmak, Kaçamak, Aldatan Kadınlar", "Lovebuddy, Sugardaddy", "Biz Şimdi Neyiz? Flört Evrimleri", "Libido; Hayat Neşemiz", "Tek Eşlilik, Çok Eşlilik, Çok Aşklılık" olmasıyla birlikte, araştırma sonuçlarına dayanan verilerin başarılı sunucular Sedef Yağcı ve Alev Lina Aras'ın samimî üsluplarıyla masaya yatırıldığı nitelikli bir program serisi ortaya çıktı. Kısa sürede binlerce kez izlenen program serisi sosyal medyada yoğun ilgi gördü.