Kuaförüm Sensin Yarışmasıyla Ünlenen Şule Makaroğlu'nun Büyüleyen Sosyal Medya Paylaşımları!

Show TV'de yayınlanan "Kuaförüm Sensin" yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Şule Makaroğlu yaptığı birbirinden estetik sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. 

 

Show TV'de yayınlanan "Kuaförüm Sensin" yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran ünlü TV yıldızı Şule Makaroğlu yaptığı birbirinden estetik sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Şule Makaroğlu yaptığı birbirinden estetik sosyal medya paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi görüyor. 

 

Marilyn Monroe'ya olan benzerliği dikkat çekiyor! 

 

Stili ve tarzıyla 20. yüzyıl sinema sektörüne damga vuran ünlü Amerikalı oyuncu ve model Marilyn Monroe'ya benzetilen ünlü TV yıldızı, güzelliğiyle hayranlarını büyülüyor. Yaptığı paylaşımlar sosyal medyada bir hayli ses getiren ünlü TV yıldızının hayran kitlesi her geçen gün büyümeye devam ederken, güzelliği sosyal medyada konuşuluyor. 

 

Şule Makaroğlu kimdir? 

 

2 Mart 1994 doğumlu Şule Makaroğlu, 26 yaşında. Global bir dijital pazarlama ajansının sosyal medya departmanında yönetici. 6 yıldır bu alanda çalışmakla birlikte modellik ve oyunculuk yapıyor. Muğla Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Girişimcilik üzerine çok fazla eğitim programına katıldı ve ardından Muğşa'da kendi ajansını açtı. 1.5 yıl önce İstanbul'a taşındı. Sebebi ise kendisini profesyonel olarak geliştirmek istemesi. Kendisi bekar. Aslen Düzceli. Spor ile çok ilgili. Tenis, EMS ,fitness ve pilates yapıyor. Kendi giydiği kıyafetleri tasarlamayı ve dikmeyi çok seeviyor. Mesleği ve ilgi alanları görsel üzerine olduğu için fotoğraf çekmek ve düzenlemek üzerine de eğitimler aldı. 

 

İşte Şule Makaroğlu'nun büyüleyen sosyal medya paylaşımları;

 

sule makaroglu1

 

sule makaroglu2

 

sule makaroglu3

 

sule makaroglu4

 

sule makaroglu5

 

sule makaroglu6

 

sule makaroglu7

 

sule makaroglu8

 

sule makaroglu9

 

sule makaroglu10

 

sule makaroglu11

 

sule makaroglu12

 

sule makaroglu13

 

sule makaroglu 14

 

sule makaroglu15