Kubilay Aka'dan Erman Toroğlu'na Arda Güler Tepkisi! Bir Kardeşi Gibi Kınıyorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli Arda Güler için sinkaflı kelimeler kullanan Erman Toroğlu'na tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli Arda Güler için sinkaflı kelimeler kullanan Erman Toroğlu'na tepki gösterdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçeli Arda Güler için sinkaflı kelimeler kullanan Erman Toroğlu'na tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erman Toroğlu'nun Arda Güler için kullandığı "Kalçası kalkmış" sözüne tepki gösteren Aka "Her şey olabilir. Şampiyonluk gider, hatalar yapılır, eleştiri yapılır, sorgulanabilir ama dün yaşanan olaylar arasında en üzüldüğüm konu bu. Genç bir futbolcu kardeşimizi bir sezon alkışlayıp sonra böyle taraftarın önüne atmak yakışmıyor. Böyle ifadelerle kimseyi kazanamayız. Erman Toroğlunu severek takip ederim küçücüklükten beri fakat bu yaptığını bir kardeşi gibi kınıyorum. Hiç bir spor dalındaki genç kardeşimiz hakkında yorum yaparken bu ifadeler kullanılmamalı. Üzülürsünüz bu gençler milli takım forması taşıyor." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

kubilay aka dan erman toroglu na arda guler tepkisi