Kubilay Aka'nın Özel Mesajlarına Sosyal Medyada Tepkiler Nasıl Oldu?

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Miray Daner'i Hilal Altınbilek ile aldatmasının ardından barışan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın 25 yaşında İzmir'de yaşayan Beyza adında bir üniversite öğrencisiyle özel yazışmaları ifşa olurken, sosyal medyada kullanıcılar Kubilay Aka'ya tepki gösterdiler. 

 

Geçtiğimiz aylarda sevgilisi Miray Daner'i Hilal Altınbilek ile aldatmasının ardından barışan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın 25 yaşında İzmir'de yaşayan Beyza adında bir üniversite öğrencisiyle özel yazışmaları ifşa olurken, sosyal medyada kullanıcılar Kubilay Aka'ya tepki gösterdiler. Geçtiğimiz günlerde menajerinden ayrılması şartıyla yeniden barışmayı kabul eden sevgilisi Miray Daner'i bir kez daha aldattığı ortaya çıkan ünlü oyuncu Kubilay Aka'ya sosyal medyada kullancılar tepki gösterdiler. 

 

Konuyla ilgili "Ben birkaç gündür tehdit ediliyorum zaten konuyla alakalı. Durum budur savcılığa da başvuracağım. Sonuçta bu suç, böyledir durum. Sizin de bilginiz olsun. Paylaşımlardan haberdar değilim, henüz bakmadım. Fakat bu insanlar aramızdaki konuları ifşa etmek büyük bir suç işlemektir. Dün karakoldaydım, bugün de savcılığa gideceğim" ifadelerini kullanan ünlü oyuncuya sosyal medyada gösterilen tepkileri sizler için derledik. 

 

İşte Kubilay Aka'nın özel mesajları için sosyal medyada tepkiler;