Kübra Par Habertürk İle Yollarını Ayırdı!

Habertürk'te sunduğu programlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Kübra Par Habertürk ile yollarını ayırırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Habertürk'te sunduğu programlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Kübra Par Habertürk ile yollarını ayırırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Habertürk'te sunduğu programlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Kübra Par Habertürk ile yollarını ayırırken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Habertürk'te 'TekeTek' programı sunucusu Fatih Altaylı, köşe yazarı Sevilay Yılman ve koordinatör Kürşad Oğuz'un ardından gazeteci Kübra Par ile de yollar ayrıldı. Ciner Medya Grubu'nda seçim sonrası hareketlilik art arda ayrılıklarla devam etti. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından siyasi tartışma programlarını bitirme kararı aldığı iddia edilen Habertürk'te bir ayrılık haberi geldi.

 

Gazeteci Kübra Par, kanal ile yollarını ayırdı. Habertürk'te sunuculuk yapan Par, internet sitesinde de günlük köşe yazıları kaleme alıyordu. Sitede son köşe yazısı yayımlayan Par, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "11 yıl boyunca Habertürk’te çalışmak harika bir deneyimdi. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek, başka bir kanaldan gelen teklifi kabul ettim. Başta Turgay Ciner ve Kenan Tekdağ olmak üzere tüm Habertürk ailesine teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım;

 

kubra par haberturk ile yollarini ayirdi



Etiketler: