Lale Onuk'tan Berkan Karabulut'un Elenmesi İle İlgili Yorum!

Sosyal medyada yaptığı yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yapılan eleme konseyinde Berkan Karabulut'un elenmesi ile ilgili yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yapılan eleme konseyinde Berkan Karabulut'un elenmesi ile ilgili yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yapılan eleme konseyinde Berkan Karabulut'un elenmesi ile ilgili yorumlarda bulundu.

 

Sosyal medyada yaptığı yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda dün yapılan eleme konseyinde Berkan Karabulut'un elenmesi ile ilgili yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi Berkan Karabulut'un elenmesi ile ilgili "Biz bu sene çok şey kazandık o yüzden içim o kadar rahat ve o kadar mutluyum ki! Bu süreçte yanımızda olan herkese teşekkür etmek istiyorum. İyi ki varsınız, iyi ki Berkan’ın hayaline giden bu yolda sizinle beraber yürüdük. Hakkınızı nasıl öderiz bilmiyorum ama hepinizi çok seviyorum!" ifadelerini kullanan Onuk sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

lale onuk tan berkan karabulut un elenmesi ile ilgili dikkat ceken yorum