Leman Sam'dan Yeşim Salkım'ın Sokak Hayvanlarıyla İlgi Açıklamasına Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarıyla ilgili tepkilere çektiği video ile gündemde olan Yeşim Salkım ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarıyla ilgili tepkilere çektiği video ile gündemde olan Yeşim Salkım ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarıyla ilgili tepkilere çektiği video ile gündemde olan Yeşim Salkım ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu.

 

Reklamsa çok can sıkıcı, yakışmamış bu dil!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Leman Sam, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sokak hayvanlarıyla ilgili tepkilere çektiği video ile gündemde olan Yeşim Salkım ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Farkında olmadan takip etmişim, bugün gözüme bir ileti çarptı, hemen gereğini yapıyorum. Reklamsa çok can sıkıcı, yakışmamış bu dil." ifadelerini kullanan Sam sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

leman sam dan olay yesim salkim yorumu