Linç Bir Sektör Olmuş! Caner Özyurtlu Tolga Çevik Konusunda Kendini Savundu!

Ünlü oyuncu, senarist ve yönetmen Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda bu kez Berkcan Güven ile keyifli bir söyleşi yaparken, yine çok konuşulacak sözlere imza attı.

 

 

Ünlü oyuncu, senarist ve yönetmen Caner Özyurtlu, yayınladığı videosunda bu kez Berkcan Güven ile keyifli bir söyleşi yaparken, yine çok konuşulacak sözlere imza attı. Geçtiğimiz bölümde Tolga Çevik’in söylediği eşofmanlı çocuğu sahneden kovması ile ilgili yediği linçten bahseden Özyurtlu, programa tepki olarak konuk ettiği Berkcan Güven ile birlikte eşofman ile katıldı.

 

Tolga Çevik’le olan bölümde neden eşofmanlı çocuğu savunmadı diye linç yediğini anlatan Özyurtlu, buna yavaş yavaş alıştığını belirtirken, Berkcan Güven konuyla ilgili “Linç artık bir sektör oldu, geçen Kenan İmirzalıoğlu linç yerken karşısındaki kadın da linç yiyiyor. Artık biz de bu pastadan pay almalıyız diye insanlar birbirlerini linç ediyor. Bilmiyorum belki de doğrusu bu” ifadelerini kullandı.

 

İşte konuyla ilgili olarak Caner Özyurtlu ve Berkcan Güven arasında geçen diyalog:

 

Berkcan Güven: Ağabey gerçekten eşofmanlı çocuğu neden korumadın?

Caner Özyurtlu: Korudum, korudum ama yavaş yavaş korudum..

Berkcan Güven: Ülkede eşofmanlı çocuk denince akla ilk gelen isim ben olduğum için

Caner Özyurtlu: Evet, ama ben de eşofman devrimine bir katkıda bulundum bu sayede.. Yani Türkiye’nin ben bu kadar eşofman sevdiğini bilmiyordum ağabey, Tolga Çevik’i linç edeceğiz diye millet böyle eşofmanlara falan sarıldı.

Berkcan Güven: Cem Yılmaz da eşofmanla geldi falan filan..

Caner Özyurtlu: Evet.. Onu yazan çok olmuş..

Berkcan Güven: Yani.. demek akraba olunca geçmiyor..

Caner Özyurtlu: Bir baktım videoyu 50 saniyelik bölümlere ayırmışlar heryerde ağzıma s…r yani ben Tolga Çevik’e yanlış bir soru mu sordum, ne soracağım ki zaten. O zaman doğru soru yanlış insan mı demeliyiz bu duruma..

Berkcan Güven: Bence de kesinlikle öyle oldu.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.