Mabel Matiz'in İç Çamaşırlı Pozu Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mabel Matiz Instagram sayfasından yaptığı iç çamaşırlı paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mabel Matiz Instagram sayfasından yaptığı iç çamaşırlı paylaşımıyla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla zaman zaman adından söz ettiren ünlü şarkıcı Mabel Matiz Instagram sayfasından yaptığı iç çamaşırlı paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesabından mayıs ayında çektiği fotoğrafları yayınladı. Matiz'in paylaşımları arasında iç çamaşırlı bir fotoğrafının da bulunması şaşırttı. Şarkıcının paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni geldi. Şarkıları ve kendine has tarzıyla sık sık adından söz ettiren başarılı şarkıcı Mabel Matiz, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü isim son olarak mayıs ayında çektirdiği fotoğrafları yayınladı.

 

mabel matiz in ic camasirli pozu sosyal medyada gundem oldu

 

İÇ ÇAMAŞIRLI POZ

 

Instagram'da 1,2 milyon takipçisi bulunan Mabel Matiz paylaştığı fotoğrafların başında Melike Şahin'in düğünü geldi. Uzun yıllardır aşk yaşadığı sevgilisiyle sessiz sedasız evlenen Melike Şahin'i nikahın yalnız bırakmayan Matiz, Hazal Kaya'nın da bulunduğu bir fotoğraf yayınladı. Paylaşımında arkadaşlarıyla çektirdiği pozları yayınlayan Matiz, bir de balkonda iç çamaşırıyla verdiği pozu paylaştı.



Etiketler: