Malatya Ve Adana'da Korkutan Depremler!

Malatya ve Adana'da korkutan depremler meydana gelirken, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapıldı. 

 

Malatya ve Adana'da korkutan depremler meydana gelirken, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapıldı. Malatya ve Adana'da korkutan depremler meydana gelirken, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde konuyla ilgili açıklama yapıldı. 

 

Habetürk'te yer alan habere göre; Sabah saatlerinde Adana Saimbeyli'de korkutan bir deprem meydana geldi. Ülke genelinde artçı ve bağımsız sarsıntılar sürüyor. Deprem felaketinin ardından son depremler listesine ilişkin araştırmalar yoğunlaşırken Malatya'da da sarsıntılar meydana geldi. Malatya'da öğle saatlerinde meydana gelen deprem paniğe yol açtı. AFAD, merkez üssü Doğanşehir ilçesi olan depremin 4,3 büyüklüğünde olduğunu açıkladı. Bölgede yaşanan artçı sarsıntıları ve bağımsız depremleri AFAD ve Kandilli Rasathanesi verileri ile haberimizde bir araya getirdik. İşte, 3 Nisan Pazartesi son dakika depremler listesi…

 

MALATYA'DA PEŞ PEŞE SARSINTILAR

 

Malatya'da saat 13.52'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Malatya'nın Doğanşehir ilçesi olan 4,3 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem, 11,13 kilometre derinlikte gerçekleşti.

 

ADANA'DA KORKUTAN DEPREM!

 

Adana Saimbeyli'de saat 06:54'te 4,3 büyüklüğünde bir deprem yaşandı.