Marakeş Moda Haftası 2-4 Haziran Arasında Gerçekleşecek!

Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlenecek Marakeş Moda haftası 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Mandarin Oriental Marrakech Hotel'de düzenlenmeye hazırlanırken organizasyonda ünlüler geçidi olacağı tahmin ediliyor. 

 

Haber: Ercan Tekin 

 

Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlenecek Marakeş Moda haftası 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Mandarin Oriental Marrakech Hotel'de düzenlenmeye hazırlanırken organizasyonda ünlüler geçidi olacağı tahmin ediliyor. Mandarin Oriental Marrakech Hotel'in partnerliğinde 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlenecek Marakeş Moda haftası Oriental Fashion Show (OFS)'un girişimiyle hayata geçmeye hazırlanırken, organizasyon dolayısıyla Fas'ın Marakeş şehrinde dünyaca ünlü yıldızların akın etmesi bekleniyor. 

 

marakes moda haftasi 2-4 haziran 2022 de marakes te

 

Marakeş Moda haftası 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında!

 

Mandarin Oriental Marrakech Hotel'in partnerliğinde 2-4 Haziran 2022 tarihleri arasında Fas'ın Marakeş şehrinde düzenlenecek Marakeş Moda haftası Oriental Fashion Show (OFS)'un girişimiyle hayata geçmeye hazırlanırken, organizasyon dolayısıyla Fas'ın Marakeş şehrinde dünyaca ünlü yıldızların akın etmesi bekleniyor. Paris ve Milan'dan sonra Oriental Fashion Show (OFS) şimdi de Marakeş'e gidiyor. Oriental Fashion Show'un 46. sayısına özel olarak Mandarin Oriental Marrakech Hotel ile işbirliği yapan Oriental Fashion Show 2. kez Marakeş'te yer alırken ilk kez Marakeş Moda Haftası'na imza atmaya hazırlanıyor. Bu sayıya özel olarak Marakeş Moda Haftası'nda 20'den fazla Houte Couture ürün ile birlikte kaftan ve hemen giyilebilir ürünler değişik ülkelerden tasarımcıların koleksiyonları ile birlikte sergilenecek. Program'da seçkin markaların defilelerinin yanı sıra, workshop, seminer ve kokteyl partileri yer alacak. 

 

 

marakes moda haftasi 2-4 haziran 2022 tarihleri arasinda marakes te

 



Etiketler: