Maraşlı Dizisinin 13. Bölüm 3. Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 

 

Başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. ATV'nin yeni yayın dönemine damga vurması beklenen, her bölümde reytingleri biraz daha güçlenen başrollerinde Burak Deniz, Alina Boz, Serhat Kılıç, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Kerem Atabeyoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını Tims & B şirketinden Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, senaryosu Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur'un kaleme aldığı Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı sosyal medyada yayınlanırken, merakla beklenen fragman dizinin hayranları tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. 

 

İşte Maraşlı dizisinin 13. bölüm 3. fragmanı;