Marmaray'da Seferler Yeniden Başladı!

Marmaray'da yapılan seferler Halkalı Göztepe hattında yaşanan enerji arızası nedeniyle aksarken, Marmaray'dan yapılan açıklamada arızanın giderilerek seferlerin yeniden başladığı belirtildi. 

 

Marmaray'da yapılan seferler Halkalı Göztepe hattında yaşanan enerji arızası nedeniyle aksarken, Marmaray'dan yapılan açıklamada arızanın giderilerek seferlerin yeniden başladığı belirtildi. Marmaray'da yapılan seferler Halkalı Göztepe hattında yaşanan enerji arızası nedeniyle aksarken, Marmaray'dan yapılan açıklamada arızanın giderilerek seferlerin yeniden başladığı belirtildi. 

 

Habertürk'te yer alan habere göre; Marmaray'da enerji sisteminde yaşanan arıza nedeniyle Halkalı-Göztepe seferleri yapılamadı. Marmaray'dan yapılan açıklamada, "Değerli Yolcularımız enerji sisteminde yaşanan teknik bir aksama nedeniyle Marmaray seferleri Halkalı-Göztepe arasında yapılamamakta, Gebze-Erenköy arasında ise gecikmeli olarak işletilmektedir. Arızanın giderilmesi için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir" denildi.

 

SEFERLER YENİDEN BAŞLADI

 

Yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız Marmaray seferlerimiz Feneryolu İstasyonu'nda aktarmalı olarak devam etmektedir" denildi. Seferler ise teknik arıza giderildikten sonra yeniden başladı.