Masterchef Aslında Ne?

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez TV8'in Masterchef yarışması hakkında bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Youtube'da yayınladıkları ilginç içeriklerle adlarından sık sık söz ettiren ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez TV8'in Masterchef yarışması hakkında bilinmeyenleri anlattılar. Son dönemde yayınladıkları ilginç içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtube kanalı ViBio, yayınladıkları içeriklerinde bu kez TV8'in Masterchef yarışması hakkında bilinmeyenleri anlattılar. 

 

Yayınladıkları içeriklerinde Masterchef yarışması konusunda "Saat gecenin 1’i… Hani böyle uyumayla uyumama arasında bir halde oluruz ya. Önümüzde televizyon açıktır ama ne söylenen sözleri kulağımız duyar ne de olayları algılar beynimiz…Tam bu hislerle kanallar arasında zap yapıyorken birden karşımıza bu program çıkar. Allaaahhh… Gece gece börekler açılır, balıklar yapılır, tatlılara şerbet ördeklere portakal derken ne uyku kalır ne bir şey…Deli gibi iştahlanırız… İçimizde o yemeklerin aynısını yapacak enerji var ama ne evde gerekli malzemeler var ne de o saatte satın alacak bir market. İzleriz, izleriz… Sulandıkça sulanır ağzımız.

 

“Allah’ım yemekten başka bir şey yok mu bu programda” derken bir anda ottan çöpten kavgalar çıkar… Lafın gelişi değil ha gerçekten ottan ve çöpten kavga çıkabilir burada. Bir yemek programının “tuzu biberi” olur bu tarz olaylar. Jüriler bir yanda yarışmacılar bir yanda, izleyiciler Twitter’da, herkes bir elden ortalığı ayağa kaldırıyor. Biz de bu furyaya katılıyor bir yandan programı izlerken bir yandan twitterda yardırıyoruz. Hoşumuza gidiyor mu? Hemmmde nasıl. Çünkü bu program Türk milletinin sevdiği her şeyi içinde barındırıyor. Yemek, kaos ve… Acun Medya yapımları." ifadelerini kullanan ünlü Youtube kanalı bu içerikleri ile sosyal medyada yoğun ilgi gördüler. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz. 



Etiketler: