Masterchef Azize Polat'tan Burcu Önal'a Olay Gönderme!

Masterchef Azize Polat Burcu Önal hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Azize Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Burcu Önal için olay ifadeler kullandı. Peki Masterchef Azize Polat Burcu Önal hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Azize Polat Burcu Önal hakkında neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Azize Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Burcu Önal için olay ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Azize Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Burcu Önal için olay ifadeler kullandı. Peki Masterchef Azize Polat Burcu Önal hakkında neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 1

 

Masterchef Azize Polat Burcu Önal hakkında neler söyledi?

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı yemek yarışma programının son elenen ismi Burcu Önal olmuştu. Masterchef 2021 sezonunun en büyük şampiyonluk adayları arasında gösterilen Burcu Önal'ın elenmesi herkesi şaşkına çevirirken, sosyal medyanın en çok konuştuğu konulardan biri de bu oldu. Burcu'nun yarışmaya veda etmesinin ardından bir çok eski ve devam eden yarışmacıdan arka arkaya paylaşımlar geldi. Ancak yarışmada yer aldığı süre boyunca sık sık Burcu ile tartışan Azize Polat'ın paylaşımı ise herkesi şaşkına çevirdi.

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 2

 

Bilindiği üzere Masterchef Türkiye 2021 sezonunun en çok dikkat çeken isimlerinden biri de Azize Polat olmuştu. Yarışmaya yedeklerden katılan, ev hanımı olmasına rağmen sergilediği performans ile kendisini herkese kanıtlama başarısı gösteren Azize Polat, elendiği hafta yapılan geri dönüş oyununda yarışmaya geri dönerek ülke gündeminin zirvesine oturmuştu. Yarışmada yer aldığı süre boyunca Burcu Önal ile sık sık karşı karşıya gelen ve çok sert tartışmalar yaşayan Masterchef Azize'nin, Burcu'nun elenmesinden sonra yaptığı paylaşım herkesi şaşkına çevirdi.

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 3

 

 

Aslında yarışma boyunca Burcu Önal bir çok yarışmacı ile tartışma yaşamış ancak buna rağmen sonlara doğru herkesten helallik almıştı. En sert tartışmalar yaşadığı Dilara ile bile arayı düzelten Burcu Önal'ın, Azize'den helallik alamadığı dün yapılan paylaşımdan sonra ortaya çıktı.

 

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 4

 

Masterchef Azize Polat, Burcu Önal'ın Masterchef'e veda etmesinin hemen ardından yaptığı paylaşımla herkesi şoka uğrattı. Azize yapmış olduğu bu gönderme ile Burcu ve Burcu'nun hayranlarını çileden çıkarttı.

 

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 5

 

 

Burcu Önal'ın tam Masterchef'ten elendiği anlarda bir paylaşımda bulunan Azize Polat, yapmış olduğu bu paylaşımda, ''Hiç bir insan fazlalık değildir hayatınızda. Kiminden sabrı, kiminden sadakati, kiminden vefayı, kiminden ikiyüzlülüğü, kiminden sevgiyi, kiminden  sahteliği, kiminden ahlakı, kiminden adabı öğrenirsin ve dersler nefes aldığın sürece devam eder. Ve diyorum ki, zaman affeder mi? Aslaaa.. Sadece Allah'a inanın, adaleti asla şaşmaz.'' ifadelerini kullandı.

 

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 6

 

Azize'nin bu paylaşımı Burcu'ya gönderme olarak algılandı.

 

masterchef azize den burcu onal ile ilgili olay ifadeler 7