Masterchef Burcu Önal Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Masterchef Burcu Önal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Burcu Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burcu Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Burcu Önal kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Burcu Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Burcu Önal ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Burcu Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef burcu onal kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Burcu Önal kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Burcu Önal kimdir? Burcu Önal, 1986 yılında İstanbul Beyoğlu'nda dünyaya geldi. MasterChef Burcu'nun annesi Nazlı Hanım'dır. 15 sene Asya’da yaşadı, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, ilk yemeğini 13 yaşındayken yapmış, bu yemek ise mantıymış. Tüm Asya yemekleri ve mantı çeşitlerine hakim olduğunu ifade etti. Uzun süre Japon yemekleri ile alakalı ayrıntılı eğitimler aldı. Uzun yıllar yurt dışında gemilerde garsonluk yaptı. Sonrasında yemek geliştiriciliği ve yemek öğretmenliği gibi işlerde görev aldı. İstanbul Tarlabaşı’nda Asya yemeklerinin yapıldığı bir restaurantı bulunuyor. MasterChef Burcu Önal, İbrahim Önal ile evlidir. Yarışmacı, 2 Ocak günü yapılan eleme gecesinde MasterChef'e veda eden isim oldu.