Masterchef Dilara Başaran Torpilli Mi? Ata Benli'den Şok Eden İddia!

Masterchef Dilara Başaran torpilli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı Masterchef ve Survivor ifşa videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Masterchef Dilara Başaran'ın torpilli olduğunu iddia etti. Peki Masterchef Dilara Başaran torpilli mi? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Dilara Başaran torpilli mi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı Masterchef ve Survivor ifşa videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Masterchef Dilara'nın torpilli olduğunu iddia etti. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Masterchef Dilara'nın torpilli olduğunu iddia etti. Peki Masterchef Dilara torpilli mi? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef dilara basaran torpilli mi ata benli den olay yaratan iddia

 

Masterchef Dilara Başaran torpilli mi?

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı Masterchef ve Survivor ifşa videolarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli, yayınladığı videosunda Masterchef Dilara'nın torpilli olduğunu iddia etti. Yayınladığı videosunda Antalya'da yapılan dış çekimlerde konunun ifşa olduğunu iddia eden ünlü sosyal medya fenomeni Ata Benli Masterchef Dilara'nın torpilli olduğunu iddia etti. Ayrıca Mert için veda vakti olabileceğini söyleyen Benli, Sergen ve Tahsin'in ise potada olabileceğini iddia etti. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.