Masterchef'e Katıldığı İçin İşten Kovuldu! Gülerek Anlattı!

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanı ile devam ederken, dün yayınlanan bölümde yarışmacılardan Atike'nin Masterchef'e katıldığı için işten atıldığını gülerek anlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanı ile devam ederken, dün yayınlanan bölümde yarışmacılardan Atike'nin Masterchef'e katıldığı için işten atıldığını gülerek anlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı tüm heyecanı ile devam ederken, dün yayınlanan bölümde yarışmacılardan Atike'nin Masterchef'e katıldığı için işten atıldığını gülerek anlattığı anlar sosyal medyada gündem oldu. 

 

TV8'in sevilen programı MasterChef'te yarışmaya katıldığı için işten atıldığını belirten ve bu durumu gülerek anlatan Atike'nin tavırları izleyenleri şaşkına çevirdi. TV8 ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni yarışma programı MasterChef, adından söz ettirmeye devam ediyor.

 

Son olarak yarışmanın son bölümünde yarışmacılardan balık temizleme işlemi yapmaları istendi. Somer, Danilo ve Mehmet şefin jüri üyeliğini üstlendiği yarışmada yarışmacılardan Atike'nin itirafı dikkat çekti.

 

masterchef e katildigi icin isten kovuldu

 

Programa katıldıktan sonra işinden oldu

 

Yarışmada hazırladığı tabaklarla bir üst tura çıkmaya hak kazanan Atike, MasterChef'e katılmasının ardından işten atıldığını söyleyerek stüdyodakileri şaşırttı. Yarışmaya katılırken dikkat eksikliği için özel bir ilaç da aldığını ve hazırlıklı geldiğini söyleyen Atike, yarışma sebebiyle işe gidemediğini ve bir anda işten çıkarılma mesajı aldığını söyledi.

 

"İşten çıkarıldığımı telefonuma gelen mesajla öğrendim"

 

"İşten çıkarıldığımı telefonuma gelen mesajla öğrendim" diyen Atike, bu vesileyle kasap kasap gezdiğini ve yarışmaya odaklandığını söyledi. Atike'nin mutluluğuna şaşıran Somer Şef'in "İşten çıkarılmışsın, hala mutlusun" yorumu dikkat çekti.