Masterchef Emir Elidemir'in Annesi Yücel Öziçer Kimdir? Nerelidir? Ne İş Yapıyor?

Masterchef Emir Elidemir'in annesi Yücel Öziçer kimdir? Youtube'da Emir Elidemir'in videolarında sıklıkla görülen annesi Yücel Öziçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yücel Öziçer kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Emir Elidemir'in annesi Yücel Öziçer kimdir? Youtube'da Emir Elidemir'in videolarında sıklıkla görülen annesi Yücel Öziçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde özellikle Emir Elidemir'in Youtube kanalında sıklıkla yer alan annesi Yücel Öziçer ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Yücel Öziçer kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef emir elidemir in annesi yucel ozicer kimdir nerelidir ne is yapiyor

 

Yücel Öziçer kimdir? Nerelidir? Ne iş yapıyor?

 

Yücel Öziçer kimdir? Masterchef Emir Elidemir’in annesi Yücel Öziçer İzmir’de doğmuştur. Yeni Asır gazetesinde uzun yıllar magazin yazarlığı ve yöneticiliği yapmıştır. Kardeşi Öncel Öziçer’dir. Öncel Öziçer de gazetecidir. Uzun yıllar Sabah gazetesi Günaydın ekinde yazarlık yapmıştır. Yücel Öziçer Dokuz Eylül Üniversitesi’nde İktisat bölümünden mezun olmuştur. Halen İzmir’in Bornova semtinde yaşamaktadır.