Masterchef Eren Kaşıkçı'dan Hasan Biltekin'e Şok Hareket! Stüdyo Gerildi!

Masterchef Eren Kaşıkçı'dan Hasan Biltekin'e Şok hareket! TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında adım adım finale doğru gidilirken, bugün yayınlanacak bölümde Masterchef Eren Kaşıkçı'nın Hasan Biltekin'e yaptığı şok hareket stüdyonun gerilmesine neden olacak. Peki Masterchef Eren Kaşıkçı Hasan Biltekin'e ne yaptı? Cevaplar haberimizde...

 

Masterchef Eren Kaşıkçı'dan Hasan Biltekin'e Şok hareket! TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında adım adım finale doğru gidilirken, bugün yayınlanacak bölümde Masterchef Eren Kaşıkçı'nın Hasan Biltekin'e yaptığı şok hareket stüdyonun gerilmesine neden olacak. Peki Masterchef Eren Kaşıkçı Hasan Biltekin'e ne yaptı? Cevaplar haberimizde...

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 1

 

Nevşehir'e Giderken Arkandan El Sallarım!

 

Masterchef Eren'den Hasan'a Şok Sözler! ''Nevşehir'e Giderken Arkandan El Sallarım!'' Masterchef Türkiye'de heyecan tavan yapmış durumda. Finale sayılı günler kala son finalist bu akşam belli olacak. Bu oyun ise oldukça gergin anlara sahne olacak.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 2

 

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı yemek yarışma programında finale artık çok az bir zaman kaldı. Bu hafta ekranlara veda edecek Masterchef 2021'de üçlü finale adını yazdırmayı başaran isimler Eren ve Tahsin oldu. Hasan ve Sergen ise bu akşam son koltuğu kapmak adına mücadele edecek.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 3

 

Yarışmanın başından beri bir çok kez aynı cepheyi paylaşan ve birlikte çarpışan Hasan ve Sergen bu kez hüzünlü bir şekilde karşı karşıya gelecekler. Çünkü bu akşam kaybedecek olan ismin Masterchef Türkiye hayalleri tamamen sona erecek. Bu oyun oldukça gergin ve stresli anlara sahne olacak. Eren ile Hasan'ın atışması geceye damga vuracak.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 4

 

Bilindiği üzere dün akşam oynanan oyun sonunda beklenilen olmamış ve Tahsin Küçük finale adını yazdırmayı başarmıştı. Herkes Sergen ve Hasan'ın son üçe kalacağını düşünürken Tahsin'e pek fazla şans tanımamışlardı. Ancak Tahsin çıkardığı tabaklarla kendisini bir kez daha kanıtlamış oldu.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 5

 

 

Final için son bir şansları kalan Sergen ve Hasan ise oldukça gerildi. Gerginlikleri ve stresli oldukları her hallerinden belli olan iki yarışmacının bu durumları yeni bölümde de devam edecek. Özellikle Hasan'ın Eren'e verdiği tepki ve sonrasında Eren'den gelen sert karşılık geceye damga vuracak.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 6

 

Bu akşam ekranlara gelecek olan oyunda yarışmacı arkadaşlarına yardımcı olmak isteyen Eren Kaşıkçı balkondan aşağıya bazı önerilerde bulundu. Ancak oldukça gergin olan Hasan, Eren'e hiç beklenmedik bir şekilde karşılık verince ortam iyice gerildi. Hasan'ın kendisine verdiği bu tepkiye anlam veremeyen Eren Kaşıkçı, Hasan'ın moral ve motivasyonunu alt üst edecek bir karşılık verdi.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 7

 

Yarışmada son üçe adını yazdırmak için mücadele eden Sergen ve Hasan bu akşam yayınlanacak olan bölümde yine oldukça zor bir yemek yapacaklar. Bu konuda bilgi ve birikimlerini aşağıya aktarmak isteyen Eren, ''Her on dakikada bir ördeğinize bakın'' diye uyarıda bulundu. Hasan ise ''Bakınca ne fark ediyor ki?'' şeklinde bir karşılık verince ortamda soğuk rüzgarlar esti.

 

masterchef eren kasikci dan hasan biltekin e sok hareket 8

 

Eren ise oldukça sinirlenirken, ''Nevşehir'e Giderken Arkandan El Sallarım!'' diyerek Hasan'ı adeta moral olarak dibe çekti.