Masterchef Eren Kaşıkçı Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında finale kalmak için yarışan yarışmacılardan Eren Kaşıkçı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Eren Kaşıkçı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Eren Kaşıkçı kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında finale kalmak için yarışan yarışmacılardan Eren Kaşıkçı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Eren Kaşıkçı ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Eren Kaşıkçı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef eren kasikci kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Eren Kaşıkçı kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Eren Kaşıkçı kimdir? 1989 doğumlu olan Eren Kaşıkçı 32 yaşındadır. Kırıkkale doğumlu olan yarışmacı Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Yarışmaya Gökçeada'dan katılan Eren Kaşıkçı evli ve bir çocuk babasıdır. Eren Kaşıkçı 1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Annesinin adı ise Arife'dir. 33 yaşındaki yarışmacı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunuyor ve babası asker, annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Kaşıkçı, yarışmaya da Gökçeada'dan katılıyor. Evli ve bir çocuk babasdır. Eşi Ecem Kaşıkçı ile 2015 yılında, çalıştığı otelde tanıştığını belirten yarışmacı, birlikte Bodrum'a yerleştiklerini de ekliyor. 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını ifade ediyor. Kaşıkçı'nın 2020 yılında kızı dünyaya geldi. Sörf restoranında aşçılık yapmaktadır. MasterChef Eren Kaşıkçı'nın Instagram hesabı 'kizilsakalinmutfag' dır.