Masterchef Güzide Mertcan'dan Şaşırtıcı İtiraf! Yarışmaya Nasıl Katıldı?

Masterchef Güzide Mertcan yarışmaya nasıl katıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan, yaptığı Masterchef itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Masterchef Güzide Mertcan yarışmaya nasıl katıldı? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Güzide Mertcan yarışmaya nasıl katıldı? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan, yaptığı Masterchef itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan, yaptığı Masterchef itirafıyla sosyal medyada gündem oldu. Peki Masterchef Güzide Mertcan yarışmaya nasıl katıldı? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef guzide mertcan dan sasirtan itiraf 1

 

Masterchef Güzide Mertcan yarışmaya nasıl katıldı?

 

Masterchef Türkiye 2019 sezonunda yarışarak adını milyonlara duyuran Güzide Mertcan, ev hanımı olarak başladığı yarışmada kendi üzerine katarak ilerlemeyi başarmış ve yarışmayı 3.sırada tamamlamıştı. Programdaki performansının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme gelene Masterchef Güzide, 7 Milyon TL değerindeki eviyle sosyal medyada gündem olmuştu. Sosyal medya paylaşımları ile de ara ara gündeme gelen eski Masterchef yarışmacısı Güzide Mertcan, konuk olduğu programda Masterchef Türkiye’ye giriş süreci ve özel hayatıyla ilgili sürpriz açıklamalarda bulundu.

 

masterchef guzide mertcan dan sasirtan itiraf 2

 

Masterchef Türkiye yarışması ile tanınan Güzide Mertcan, yarışma sona erdikten sonra popülerliğini devam ettirdi. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Güzide Mertcan haberler.com stüdyosuna konuk oldu ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Güzide Mertcan'ın eşi Mustafa Mertcan, kurucusu olduğu Dof Robotik A.Ş. ile tüm dünyada 40 dan fazla ülkede 300 den fazla Hareketli Sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinin yanına adını yazdırmayı başardı.

 

masterchef guzide mertcan dan sasirtan itiraf 3

 

Mertcan "Eşimle ekip gibi çalışıyoruz. Çocukların okul saatine göre kendimizi ayarlıyoruz. Eşimle Facebook üzerinden tanıştık. O beni ekledi ama uzun zaman aramızda konuşma olmadı. Sonra konuşmalara başladık. Sonra arkadaş ve ailelerle görüşmeler oldu" dedi. Eşinin işi ve ev arasında dengeyi nasıl sağladığı sorusu üzerine konuşan Mertcan, "Eşim eğlence sektöründe çalıştığı için özel hayatında da çok eğlenceli biri. İşinden dolayı yurt dışına her gittiğimizde eğlence parklarına da gideriz.

 

 

masterchef guzide mertcan dan sasirtan itiraf 4

 

 

İşinden dolayı kendi sosyal medyasında çok ciddi şeyler paylaşıyor. Benim sosyal medya hesabımda da arada kaçamaklar yapıyoruz. “ ifadelerini kullandı. Masterchef’e katılma sürecinden de bahseden Güzide Mertcan, "Yarışmaya girmeden önce eşimin haberi yoktu. Profesyonel bir iş hayatım olmadığı için beni yarışmaya almazlar diye düşünmüştüm.

 

 

masterchef guzide mertcan dan sasirtan itiraf 5

 

 

Görüşmelere de eşimin haberi olmadan gittim. Japonya'ya gitmiştik ve beni arayıp '3 gün sonra yarışma başlıyor ve katılmanız lazım' dediler. Sonra eşime söyledim ve tatlı dille onu ikna ettim. Bu kadar popüler olmasını beklemiyordum." açıklamasıyla herkesi şaşırttı.