Masterchef Güzide Mertcan Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Güzide Mertcan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Nerelidir? Evli mi? Kaç yaşındadır? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef guzide mertcan kimdir nerelidir evli mi

 

Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Nerelidir? Evli mi?

 

Masterchef Güzide Mertcan kimdir? Masterchef Güzide Mertcan 2 Nisan 1988 İzmir doğumludur. Celal Bayar Üniversitesi mezunu. Evlenip İstanbul'a taşındıktan bir süre sonra ablasıyla ortak bir tekstil firması kurdu. Abiye ve günlük giyim kıyafetleri hazırlıyor. Çocuklarından dolayı aktif olarak çalışma hayatında fazla bulunmadı. Çocukların biraz büyümesiyle uzman estetisyenlik alarak güzellik merkezi sahibi oldu. Bunların yanı sıra Yemek yapma tutkusu katlanarak arttı. Her mutfağı araştırıp farklı tarifler denemeyi çok sevdi. Bir dönem sosyal medya üzerinden tarif videoları çekti. Güzide Mertcan, MasterChef'e katılmasını şu sözlerle açıklıyor; "Artık 30 lu yaşlarıma geldim çocuklarımı büyüttüm kendimi mutlu etme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu yüzden MasterChefe katıldım” MasterChef Güzide, yarışmanın son aşamalarına kadar gelerek dikkatleri üzerine çekti.