Masterchef Hasan Biltekin Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Masterchef Hasan Biltekin kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında final heyecanı yaklaşırken, finale kalmak için yarışan yarışmacılardan Hasan Biltekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Hasan Biltekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Hasan Biltekin kimdir? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasında final heyecanı yaklaşırken, finale kalmak için yarışan yarışmacılardan Hasan Biltekin ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Masterchef Hasan Biltekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef hasan biltekin kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Masterchef Hasan Biltekin kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Hasan Biltekin kimdir? Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır. Hasan Biltekin, 27 yaşında ve aslen Nevşehirlidir. 184 cm boyunda ve 78 kilogram ağırlığında olan yarışmacı, Liseyi Turizm Otelcilik Okulu'nda tamamladı. Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu Mezunudur. Aşçılık mezunu olan Hasan Biltekin, 2 yıl boyunca üniversitenin takım kaptanlığı görevini yerine getirdi. Yemek sektöründe liseden beri yer almakta, Otel koordinatörlüğü ve Nevşehir belediye spor kulübü mutfak şefliği yapmaktadır. MasterChef 2021 yarışmacısı Hasan Biltekin'in Instagram hesabı "hasanbiltekinnn" kullanıcı adıyla yer alıyor.