Masterchef Jüri Üyeleri Mehmet Yalçınkaya İle Somer Sivrioğlu Kavga Mı Etti?

Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kavga mı etti? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının jürileri arasında maaş krizi yaşandığı iddiası sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından oldu. Peki Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kavga mı etti? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kavga mı etti? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programının jürileri arasında maaş krizi yaşandığı iddiası sosyal medyada günün en çok konuşulan konularından oldu. Peki Masterchef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu kavga mı etti? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef mehmet yalcinkaya somer sivrioglu arasinda maas kavgasi yasandigi iddia edildi

 

Mehmet şef ile Somer şef kavga etti iddiası! 

 

MasterChef'in jüri üyeleri arasında maaş krizi yaşandı. 4 sezondur birlikte çalışan Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya arasında sinirler gerildi. Şef Mehmet Yalçınkaya'nın kanala maaş konusunda rest çektiği ve son dönemde Somer Sivrioğlu'nun da yapımla arasının iyi olmadığı iddia edildi. 'Dolarla maaş alınıyor' tartışması büyürken aynı zamanda Somer Şef'in MasterChef'ten ayrılacağı da iddia edildi.

 

Henüz bir açıklama yapılmadı!

 

MasterChef Türkiye jürilerinden Mehmet Yalçınkaya (Mehmet Şef) ve Somer Sivrioğlu (Somer Şef) arasında maaş krizi çıktı. İddialara göre Somer Şef bu tartışmadan sonra programdan ayrılmayı dahi düşünüyor. Önümüzdeki sezon da ekranlara gelmeyi sürdürmeyi planlayan yarışmanın jüri koltuğunun  değişeceği yine iddia ediliyor. Ortaya atılan iddialar hakkında Acun Medya'dan henüz net ve resmi bir açıklama gelmedi. İddialara göre Mehmet Şef, kendisinin TL üzerinden maaş alıp, Somer Sivrioğlu'nun döviz üzerinden maaş alması karşısında resti çekti ve muhasebeye bildirdi. Mehmet Şef'in tavrı sonrası Somer Şef'in de programdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi.