Masterchef Jüri Üyelerine Tepkiler Çığ Gibi! Sosyal Medyada Gündem Oldular!

Masterchef jüri üyelerine neden tepki gösteriliyor? Neden TT oldular? TV8'de dün yayınlanan bölümde ilk üçe kalan ilk isim belli olurken, jüri üyelerinin verdikleri puanlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Masterchef jüri üyelerine neden tepki gösteriliyor? Neden TT oldular? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef jüri üyelerine neden tepki gösteriliyor? Neden TT oldular? TV8'de dün yayınlanan bölümde ilk üçe kalan ilk isim belli olurken, jüri üyelerinin verdikleri puanlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Son dönemde yayınlanan bölümlerle sosyal medyada sıkça konuşulan yarışma programı Masterchef'te ilk üçe kalan ilk isim belli olurken, jüri üyelerinin verdikleri puanlar sosyal medyada tepkilere neden oldu. Masterchef jüri üyelerine neden tepki gösteriliyor? Neden TT oldular? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 1

 

Bu nasıl adalet! 

 

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni yarışma programı Masterchef Türkiye'de artık sona gelindi. 14 Ocak 2022 tarihinde ekranlara veda edecek olan Masterchef Türkiye'de kimin şampiyon olacağı büyük merak konusu okurken, dörtlü finale adını yazdırmayı başaran isimler Eren, Sergen, Hasan ve Tahsin olmuştu.

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 2

 

 

Bu dört yarışmacıdan biri daha elenecek ve 3 isim kupa için mücadele edecek. Son üçe adını yazdırmayı başaran ilk isim Eren Kaşıkçı oldu ve derin bir nefes aldı. Yarışmada son dönemde yapılan oylama sistemi ise seyirciyi çileden çıkartmış durumda. Aslında her sezon olduğu gibi bu sezonda Masterchef Türkiye'de işleyişin ve elemelerin adil olmadığına yönelik bir çok paylaşım yapıldı. Yarışmadan elenen yarışmacıların hayranları sık sık bu durumdan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

 

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 3

 

Ancak son oyunlarda jüri üyelerinin puanlama sistemine geçmesiyle birlikte bu tepkiler zirve yaptı. Jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın yarışmacılara verdikleri puanların adil olmadığını düşünen bir çok Masterchef izleyicisi bu durumu sosyal medya platformlarından dile getirmeye başladılar.

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 4

 

 

Özellikle dün akşamki bölümden sonra çok daha fazla tepki vardı. Masterchef jüri üyelerinin yaptıkları yorumlarla verdikleri puanların tutarsız ve çelişkili olduğunu belirten Masterchef Türkiye izleyicileri, kaşık atılan tabaktan puan kesmenin nasıl bir mantığa sığdığını anlayamadıklarını belirttiler.

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 5

 

Bu durumun kaşık atmanın anlamına çok ters olduğunu belirten izleyiciler, "Ya kaşık atmayın, ya puan kesmeyin ya da ne konuşuyorsanız ona göre puan verin." şeklinde yorumlarda bulundular. İzleyiciler ayrıca eksik malzeme koyulan tabaklarla karşı da çok tutarsız bir tutum sergilendiğini düşünüyor.

 

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 6

 

Bilindiği üzere dün akşamki bölümde Hasan Biltekin bir çok ürünü tabağına koyamamış ve jüri önüne eksik ürünlerle dolu bir tabak sunmuştu. Ancak jüri puanlama yaparken Hasan ile tabağını tam olarak sunan yarışmacılar arasında sadece bir puanlık bir fark koydu. Diğer yarışmacıların hayranları da bu duruma tepki gösterdi.

 

masterchef te ilk uce kalan ilk isim eren kasikci oldu sosyal medyada juri uyelerine tepkiler cig gibi 7

 

Yarışmanın başında eksik ürünle gelen tabaklara çok büyük tepki gösteren jürinin, böyle bir haftada bu durumun yaşanmasına sesini çıkarmamasına ayrıca diğer yarışmacılara yakın bir puan verilmesine hiç bir anlam vermediklerini dile getiren izleyiciler jüri üyelerini adeta topa tuttu.



Etiketler: