Masterchef Pelin Zaman'ın Sevgilisi Gökhan Akar'dan Şok Sözler! Neler Söyledi?

Masterchef Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı sözlerle şoke etti. Peki Masterchef Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı sözlerle şoke etti. Son dönemde ayrıldıkları haberleriyle magazin gündeminde yer alan ünlü TV yıldızı Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı sözlerle şoke etti. Peki Masterchef Pelin Zaman'ın eski sevgilisi Gökhan Akar neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 1

 

Güzellik geçer! Şöhret ve para içinde! 

 

Masterchef Pelin'in Eski Sevgilisi Gökhan Akar'dan Şok Sözler! ''Güzellik geçer! Şöhret ve para içinde...'' Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından Pelin Zaman'ın geçtiğimiz günlerde ayrıldığı şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar, yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşkına çevirdi. Masterchef Türkiye 2021 sezonunun en dikkat çeken isimlerinden biri olan Pelin Zaman, yarışmadan haftalar önce elenmesine rağmen gündemdeki yerini hala koruyor. Yemeklerdeki başarasının yanı sıra güzelliği ile de bu sezona damga vuran Masterchef Pelin, ünlü şarkıcı Gökhan Akar ile olan ilişkisi ile de sık sık gündeme geldi.

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 2

 

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar ile yollarını ayıran Pelin Zaman, sessiz sedasız biten bu ilişki ile ilgili herhangi bir açıklama yapma gereği duymadı. Ancak Gökhan Akar'dan gelen son paylaşımlar başta Pelin olmak üzere herkesi şaşkına çevirdi. Masterchef Türkiye yarışmacısı Pelin Zaman ile şarkıcı Gökhan Akar'ın ilişkilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte ilk dikkat çeken konu Gökhan Akar'ın, Pelin'i sosyal medyadan takip etmiyor olmasıydı.

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 3

 

Takip etmemesinin yanı sıra Pelin ile olan fotoğraflarını da çok fazla paylaşmayan Gökhan Akar, bu tutumundan dolayı büyük eleştiri almıştı. Bu konuya ilişkin bir açıklama yapan Gökhan Akar ise gerçek sevginin ve gerçek aşkın çok fazla göz önünde yaşanmasına gerek olmadığını ve bunun bir reklam malzemesi olarak kullanılmasının yanlış olduğunu belirtmişti.

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 4

 

Çok mutlu oldukları izlenimini veren çiftin arasına kara kedi girdi ve sessiz sedasız bir şekilde yollarını ayırdılar. Her iki tarafta sessizliğini korurken Gökhan Akar'dan şok eden paylaşımlar arka arkaya geldi. İnstagram hesabından arka arkaya hikayeler paylaşan Gökhan Akar, yapmış olduğu bu paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 5

 

''Kendini insan oğluna beğendirmeye çalışan, nabza göre şerbet misali inanmadığını konuşur. Şöhret ve para peşinde kaypak olur. Kendini Allah'a beğendirmeye çalışan yalnız inandığı doğruları konuşur. Rızayı ilahi noktasında adamdan öte adam olur.

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 6

 

Ne yapalım şimdi iki konser fazla yapacağız, iki tık fazla izleneceğiz diye kaypak mı olalım? Bizi böyle sevin, diğerlerinden o kadar çok ki...'' İğneleyici paylaşımlarına devam eden Gökhan Akar yine dikkat çeken ifadeler kullandı. Yapmış olduğu diğer paylaşımda da, '

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 7

 

'Güzellik geçer, gençlik geçer, zenginlik geçer de, edep ve ahlak kalır. O ne güzel hazinedir.'' ifadelerini kullanan Gökhan Akar'ın bu sözleri eski sevgilisi Pelin Zaman'a gönderme olarak algılandı. Ancak bazı hayranları ise bu sözlerin müzik camiasındaki bazı isimler için söylendiğini öne sürdü.

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 8

 

İşte o paylaşımlar;

 

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 9

 

pelin zaman in sevgilisi gokhan akar dan sok sozler 10