Masterchef Pelin Zaman Sevgilisinden Ayrıldı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Masterchef Pelin Zaman sevgilisi Gökhan Akar'dan neden ayrıldı? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Pelin Zaman şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrıldı, sosyal medyada gündem oldu. Peki Masterchef Pelin Zaman sevgilisi Gökhan Akar'dan neden ayrıldı? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef Pelin Zaman sevgilisi Gökhan Akar'dan neden ayrıldı? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışmasıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Pelin Zaman şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrıldı, sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Pelin Zaman şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrıldı, sosyal medyada gündem oldu. Peki Masterchef Pelin Zaman sevgilisi Gökhan Akar'dan neden ayrıldı? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 1

 

Masterchef Pelin Zaman Şarkıcı Sevgilisi Gökhan Akar'dan Ayrıldı!

 

Ayrılığın Sebebi İse Herkesi Şaşkına Çevirdi! Masterchef Türkiye 2021 yarışmacılarından Pelin Zaman'ın şarkıcı sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrılması sosyal medya gündemine damga vurdu. TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Masterchef Türkiye'nin bu sezon en çok konuşulan isimlerinden biri olan Pelin Zaman'ın sevgilisi Gökhan Akar'dan ayrıldığı öne sürüldü.

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 2

 

Güzelliği ile yarışmanın başından beri herkesi kendine hayran bırakan Pelin Zaman, ünlü şarkıcı Gökhan Akar ile olan birlikteliği ile de sık sık gündeme geliyordu. Ancak çiftin arasına kara kedi girdi. Birbirlerini takipten çıkan çift, birbirleri ile olan fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından kaldırdılar. Peki Pelin Zaman ve Gökhan Akar neden ayrıldı?

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 3

 

Masterchef Türkiye 2021 sezonuna yedek kadroda başlayan ve büyük bir mücadele sonunda ana kadroya adını yazdırmayı başaran Pelin Zaman, asıl işi mutfak olmamasına rağmen herkese kendini kanıtlayacak bir performans sergiledi. Yarışmada kaldığı süre boyunca elinden gelenin fazlasını yapan Pelin Zaman hem tabakları hem güzelliği hem de yaşadığı ilişki ile sık sık gündeme geldi. Ünlü şarkıcı Gökhan Akar ile bir birliktelik yaşayan Pelin Zaman son yaptığı paylaşımlarla herkesi şaşkına çevirdi.

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 4

 

Gökhan Akar'dan ayrıldığını ima eden paylaşımlarda bulunan Pelin Zaman'ın, Gökhan Akar'ı takipten çıktığı da gözlerden kaçmadı. Peki Pelin Zaman ile Gökhan Akar ayrıldı mı? Pelin Zaman sevgilisinden neden ayrıldı? Bilindiği üzere yarışmanın başından beri şarkıcı Gökhan Akar'ın sevgilisi Pelin Zaman'ı takip etmiyor oluşu bir çok Masterchef izleyicisinin dikkatini çekmiş ve bu konuda Akar'a tepkiler gelmişti. Sosyal medyayı sadece iş amaçlı kullandığını ifade eden Gökhan Akar ise gerçek sevginin göz önünde yaşanmasına gerek olmadığını belirtmişti.

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 5

 

Pelin Zaman ile Gökhan Akar'ın sosyal medya paylaşımları bir anda bıçak gibi kesilirken çiftin ayrıldıkları öne sürüldü. Sosyal medya hesabından bir soru cevap etkinliği düzenleyen Pelin Zaman'ın verdiği o yanıt ise bu iddiaları iyice güçlendirdi. Sosyal medya hesabından bir soru cevap etkinliği düzenleyen Pelin Zaman kendisine yöneltilen ''Sevgiliniz var mı?'' sorusuna bir deniz manzarası ile yanıt verdi.

 

masterchef pelin zaman sevgilisinden ayrildi 6

 

Hiç bir şey yazmayan Pelin Zaman'ın Gökhan Akar'dan ayrıldığı iddia edildi. Ayrıca çiftin birlikte oldukları fotoğrafları kaldırdıkları ve birbirlerini takipten çıktıkları dikkatlerden kaçmadı. Çiftin ayrılmasıyla ilgili ise bir çok iddia söz konusu. Bazı iddialara göre Pelin'in sık sık başkaları ile adının anılması Gökhan Akar'ı oldukça rahatsız etmiş. Bunun yanı sıra Gökhan Akar'ın, Pelin'i sosyal medya hesabı üzerinden takip etmemesi, çok fazla fotoğraf paylaşmaması da ayrılık nedenleri arasında gösteriliyor.