Masterchef Şampiyonu Kim Oldu? Eren Mi? Hasan Mı? Büyük Ödül Ne?

Masterchef şampiyonu kim oldu? Eren mi Hasan mı? Büyük ödül ne? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında şampiyon belli olurken, kazandığı büyük ödül sosyal medyada çok konuşuldu. Peki Masterchef şampiyonu kim oldu? Eren mi Hasan mı? Büyük ödül ne? Cevaplar haberimizde..

 

Masterchef şampiyonu kim oldu? Eren mi Hasan mı? Büyük ödül ne? TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programında şampiyon belli olurken, kazandığı büyük ödül sosyal medyada çok konuşuldu. TV8'de yayınlanan Masterchef yarışma programı altı aylık maratonun ardından dün yayınlanan canlı yayın ile son bulurken, şampiyon olan ismin aldığı büyük ödül sosyal medyada çok konuşuldu. Peki Masterchef şampiyonu kim oldu? Eren mi Hasan mı? Büyük ödül ne? Cevaplar haberimizde..

 

masterchef sampiyonu eren oldu

 

Masterchef şampiyonu kim oldu? Eren mi Hasan mı? Büyük ödül ne? 

 

Hasan ve Eren, final etabında birinci olmak için yarıştılar. Yarışmacıların imza yemeklerine, jüri üyelerinin verdiği puan sonrasında MasterChef Türkiye'nin birincisi belli oldu. Yarışmacılar finalde imza tabaklarıyla yarıştılar. Toplamda 134 puan alan Eren, MasterChef'in şampiyonu oldu. 127 puan alan Hasan ise MasterChef'i ikinci olarak tamamladı. Masterchef2021’in birincisi Eren yaptığı açıklamada, "Verdiğim sözü tuttum şef. Yine çok uzun bir yol oldu ama Hasan da ben de şampiyonuz şu an. Bence iki tane şampiyon var. Biri Hasan ikincisi benim." ifadelerini kullandı. Eren ve Hasan kupayı birlikte kaldırdı. Hasan yaptığı açıklamada, "Başımız dik alnımız açık, 6 ay boyunca burada yarıştık. Bizi en yakın siz biliyorsunuz. Hayırlı uğurlu olsun." dedi. Instagram hesabından paylaşım yapan Masterchef 2021 şampiyonu Eren binlerce beğeni aldı. Kupayla birlikte poz veren Eren, "Lezzet, lezzet, lezzet" yazdı. En merak edilen konulardan biri ise şampiyonun kazanacağı ödüldü. Somer Şef şampiyonun ödülünü açıkladı. Somer Şef, "Bu akşamın kazananı yepyeni mükemmel bir otomobilin sahibi olacak" dedi.