Masterchef Sergen'den Dilara Başaran İle Sevgili İddialarına Olay Yanıt!

Sergen Özen Dilara Başaran ile sevgili oldukları iddiaları için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sergen Özen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran sevgili iddialarına noktayı koydu. Peki Sergen Özen Dilara Başaran için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Sergen Özen Dilara Başaran ile sevgili oldukları iddiaları için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yıldızı Sergen Özen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran sevgili iddialarına noktayı koydu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yıldızı Sergen Özen Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla Dilara Başaran sevgili iddialarına noktayı koydu. Peki Sergen Özen Dilara Başaran için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 1

 

Sergen Özen Dilara Başaran için neler söyledi?

 

Masterchef Türkiye 2021 sezonunun sona ermesine artık çok az bir zaman kaldı. Yarışmada son ceketi alıp adını finale yazdırmayı başaran isim Tahsin Küçük oldu. Dilara Başaran'ın ise Masterchef Türkiye macerası sona erdi. Dilara'nın Masterchef'ten elenmesi sosyal medya platformlarında da geniş yankı uyandırdı.

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 2

 

Masterchef Türkiye izleyicilerinin yanı sıra Masterchef yarışmacıları da Dilara İle İlgili pek çok paylaşımda bulundu. Ancak en dikkat çeken paylaşımı ise Sergen Özen yaptı. Bilindiği üzere Masterchef Türkiye 2021 sezonunun neredeyse en başından beri Sergen Özen ile Dilara Başaran'ın sevgili oldukları iddia ediliyordu.

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 3

 

Oysaki hemşehri olan ve bu sebepten ötürü birbirlerine yakınlık gösteren bu iki yarışmacı haklarında çıkan aşk iddialarına karşı sessiz kalmayı tercih etmiş ve bu durum haklarındaki iddiaların daha da çoğalmasına sebep olmuştu. Dilara'nın elenmesinin ardından Sergen Özen tarafından yapılan paylaşım net bir şekilde bu aşk iddialarını sonlandırmış oldu.

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 4

 

 

Masterchef Türkiye 2021'de son ceketi alıp dörtlü finale adını yazdırmak için Tahsin ile kıyasıya bir rekabete giren Dilara bu yarıştan mağlup ayrıldı. Masterchef Türkiye 2021 sezonunun beşincisi olan ve büyük bir başarıya imza atan Dilara Başaran elenmesinin ardından sosyal medyanın en çok konuşulduğu isimlerden biri oldu.

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 5

 

Tüm gözler sevgilisi olduğu iddia edilen Sergen'den gelecek paylaşıma çevrilmişti. Masterchef Sergen Özen öyle bir paylaşım yaptı ki, haklarında çıkan tüm iddialara son noktayı koymuş oldu. İşte Masterchef Sergen'in Dilara'ya veda paylaşımı… Masterchef Sergen Özen çok sevdiği Dilara Başaran'ın elenmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

 

sergen ozen dilara basaran ile sevgili iddialarina noktayı koydu 6

 

''Yolun açık olsun kardeşim gibiydin. İyi bir insan olduğunu herkes çok iyi biliyor. Her şey gönlünce olsun.'' ifadelerini kullanan Sergen'e Dilara'dan yanıt gecikmedi. Sergen'in bu paylaşımını alıntılayıp hikayesine ekleyen Dilara, ''Teşekkür ederim adaş.'' şeklinde karşılık verdi. Böylece ikili arasındaki aşk iddialarına son nokta koyulmuş oldu. Sergen'in yanı sıra diğer Masterchef yarışmacıları da Dilara ile ilgili paylaşımlarda bulundu.